Etusivu - Menneet pelit - Carrington Event

  Carrington Event Perustiedot
Osallistu tähän peliin
Näytä pelin osallistujalista

Pelin perustiedot

Nimi:Carrington Event
Järjestäjä:Ehasa
Www-sivut:http://carrington.ehasa.org/
Ajankohta:24.08.2013, 12:00 - 25.08.2013, 20:00
Pelialue:Vihtijärvi
Ikäraja: Osapuolikohtainen ikäraja !
Sähköposti:[javascript protected email address]
Armeija(K18)
28/40
Kyläläiset(K18)
22/35
Kylän Poliisi(K18)
10/10
Varkaat(K18)
15/15
Kapinalliset(K18)
48/?
Sairaat(K18)
?/?
Talkoolaiset(K0)?/?
Muut(K0)1/20
Ilmoittautuneita yhteensä:
124/120

PERUSTIETOA PELISTÄ

Carrington Event on Ehasan ensimmäinen 2-päiväinen peli, missä sekoitetaan softaus ja eläytymispainotteinen pelaaminen yhteen. Pelissä on kaksi taistelevaa pääosapuolta: Armeija ja Kapinalliset sekä pienempiä osapuolia, kuten erilaiset siviilit sekä kylän poliisi. Halusimme vihdoin pitää hieman erilaisemman pelin, missä ei välttämättä heti ammuta vastaantulevia tai juosta veren maku suussa frägien perässä. 

  • Peli tarjoaa pelaajilleen kuulat, yösijan pelialueelta(makuupussi+alusta mukaan!) sekä muuta peliin liittyvää tarviketta.
  • Pelimaksut perustuvat mm. osapuolten resursseihin sekä pelin kestoon ja tarjontaan.

Aikataulu:

 

La: 09:00 Ilmoittautuminen aukeaa
La: 09:00-11:00 Osapuolet siirtyvät aloituspaikkoihinsa
La: 11:30 Peli alkaa
Su: 03:00-10:00 Korkkilan kylä rauhoitettuna
Su: 20:00 Peli päättyy

 

Osapuolet:

  • Kylän Poliisi(10)
  • Kyläläiset(35)
  • Varkaat(15)
  • Armeija(40)
  • Kapinalliset(?)     

 

Ikäraja:

K18. Poikkeustapauksissa yhteys pelinjärjestäjiin sähköpostitse.

ALKUASETELMA/JUONI

Voimakkaan auringonpurkauksen jälkeen sähkön, veden ja ruoan sekä muiden resurssien saanti heikkeni Vihtijärven alueella. Auringonpurkauksen aiheuttaman säteily aiheutti paniikkia ja sähkölaitteiden rikkoutuessa yhteydenpito alueen ulkopuolelle katkesi. Pian armeija astui kuvioihin säännöstelemään lääkkeitä, polttoainetta, ruokaa, vettä ja sähköä. Armeijan itsekeskeisen toiminnan sekä kurittoman olemuksen johdosta säännöstely jäi nopeasti vain "nimelliseksi tehtäväksi".

Armeijan häiritsevän läsnäolon ja toiminnan vuoksi puhkesi kapina muun väeston keskuudessa. Kapinan seurauksena armeijan rivit heikkenivät ja se joutui vetäytymään alueen laitamille, Hanalaan, jonne se perusti tukikohtansa. Muutamia viikkoja kapinan puhkeamisen jälkeen alueen väestön keskuudessa alkoi leviämään tuntematon sairaus, joka aiheutti mm. hermotoiminnan heikkenemistä. Armeijan lähettämät tiedemiehet uskovat sen johtuvan auringonpurkauksen yhteydessä purkautuneesta massiivisesta UV-säteilystä. Tiedemiesten tehtävä alueella on ollut tutkia sairautta ja selvittää sen oireita, mutta viimeaikaisten taisteluiden vuoksi heidän työnsä on vaikeutunut.

Siviilit, jotka eivät ottaneet armeijan tai kapinallisten puolta, siirtyivät piakkoin asumaan alueen toistaiseksi ainoaan toimivaan kylään, Korkkilaan sekä sen laitamille. Kylässä on kourallinen poliiseja pitämässä järjestystä ja kylän johtajana toimii diktaattoriin verrattavissa oleva pormestari. Palveluista vastaavat mm. poliisiasema, baari, sairaala, kauppa sekä Korkkilan paikallislehti. Poliisikaan ei ole aivan työtön, sillä kylän runsaat palvelut tuovat omat ongelmansa.