Etusivu - Menneet pelit - OP. ILVESKALLIO

  OP. ILVESKALLIO Perustiedot
Osallistu tähän peliin
Näytä pelin osallistujalista

Pelin perustiedot

Nimi:OP. ILVESKALLIO
Järjestäjä:Ehasa
Www-sivut:http://ilveskallio.ehasa.org/
Ajankohta:09.07.2016, 10:00 - 10.07.2016, 15:30
Pelialue:Ilveskallio, Hattula
Ikäraja: Osapuolikohtainen ikäraja !
Sähköposti:[javascript protected email address]
Pelaajat(K17)
37/150
Organisaattorit(K0)
14/20
Ilmoittautuneita yhteensä:
51/170

Kaikki pelaajat ilmoittautuvat samalle osapuolelle. Joukkue- ja ryhmäjaot tehdään paikanpäällä. Mikäli haluat toimia ryhmän- tai joukkueenjohtajana, niin valitse se optiovalintana.

 

9.-10.7.2016 järjestettävä Op. Ilveskallio on uudenlainen milsim-tyylinen konsepti, joka muodostuu useista pienistä ennalta suunnitelluista, nopeatempoisista skenaarioista. Pyrkimyksenämme on tuottaa mahdollisimman paljon onnistuneita hyökkäyksiä sekä elämyksellisiä tehtäviä. Skenaarioita elävöittävät BMP-1 rynnäkköpanssarivaunu, erilaiset peliajoneuvot sekä runsas pyrotekniikka.

Lyhyiden skenaarioiden ansiosta peli pysyy jatkuvasti nopeatempoisena ja mielenkiintoisena. Yksittäisten taistelijoiden roolia on kasvatettu ja ryhmille osoitettaviin monipuolisiin tehtäviin on panostettu entistä enemmän.

Pelissä on kolme tasavahvaa osapuolta. Jokaisessa skenaariossa kaksi osapuolta muodostavat hyökkäävän osaston ja yksi osapuoli toimii puolustavana osastona. Jokaisen skenaarion jälkeen toinen hyökkäävistä osapuolista siirtyy puolustamaan ja puolustava osapuoli hyökkäävään osastoon. Näin kaikki pääsevät enemmän hyökkäämään kuin puolustamaan. Jokaisessa skenaariossa hyökkäävä osasto pyrkii tavoitteeseen. Kaikissa skenaarioissa hyökkäävä osasto pääsee suorittamaan erilaisia tehtäviä. Seuraava skenaario jatkuu aina siitä mihin edellinen loppuu.