Etusivu - Menneet pelit - Invaasio 2016

  Invaasio 2016 Perustiedot
Osallistu tähän peliin
Näytä pelin osallistujalista

Pelin perustiedot

Nimi:Invaasio 2016
Järjestäjä:Satakunnan Airsoft RY
Ajankohta:11.06.2016, 08:00-18:30
Pelialue:Honkakoski, Pomarkku
Ikäraja: Osapuolikohtainen ikäraja !
Sähköposti:[javascript protected email address]
Jääkäri (Keltainen)(K15)
65/70
Jääkäri (Punainen(K15)
57/70
Pioneeri (Keltainen)(K15)
3/20
Pioneeri (Punainen)(K15)
11/20
Ilmoittautuneita yhteensä:
136/180

 

INVAASIO 2016 - suuri airsoft skenaariopeli laajalla Honkakosken pelialueella Satakunnassa 11.6.2016.

Invaasio on taas täällä! Trilogian päätösosassa ratkaistaan Invaasio-pelistä alkaneen peliasarjan kohtalo. Keltainen valtio valmistautuu viimeiseen iskuun, tarkoituksenaan ajaa Punainen valtio pois alueiltaan lopullisesti. INVAASIO 2016 -pelissä pelaajien tekemiset vaikuttavat pelin kulkuun ja osapuolikomentajilla sekä ryhmänjohtajilla on suuri vastuu osapuolensa toiminnasta. Pelissä tulee olemaan epäsuoraa tulta, panssari- ja piikkilankaesteitä, proppeja, ajoneuvoja ja paljon muuta!

Pelissä vallataan lippupaikkoja - mutta suurin vaikutus lopputulokseen on tehtävillä. Tehtäviä tulee olemaan enemmän ja laajemmin ja ne ratkaisevat pelin lopputuloksen.

Tule mukaan yhteen kesän kovimpaan skenaarioon!

Nettisivut: http://www.satasoft.info/invaasio2016/

Kysymykset & keskustelu: http://www.satasoft.info/phpBB3/viewtopic.php?f=43&t=3223

Sähköposti: satasoft@outlook.com


OSAPUOLIRAKENNE:

Jääkärit 

Osapuolen enemmistö muodostuu jääkäreistä. Jääkärit toimivat monipuolisesti erinäisissä osapuolikomentajan määräämissä tehtävissä - ja vaikka pioneerit ovat erikoistuneet esteiden pystyttämiseen ja purkamiseen, myös jääkäreillä on hyvin rajatusti käytössä kertakäyttöisiä räjähteitä esteiden purkuun.

Pioneerit 

Pioneerit ovat taisteleva osasto siinä missä jääkäritkin. Pioneerit kykenevät lisäksi pystyttämään ja purkamaan piikkilanka-esteitä, panssariesteitä sekä miinoitteita. Lisäksi heillä on käytössä liikuteltava levysuoja. Pioneerit kykenevät toiminnallaan edesauttamaan osapuolensa menestystä merkittävästi linnoittamalla omia asemia sekä tekemällä tietä omille joukoille läpi vastustajan esteiden. Pioneeritoimintaa voi toteuttaa joko itsenäisesti oman joukkueen vastuualuella tai joukkueenjohtajan komennossa tärkeimmissä taistelukohteissa.