Etusivu - Menneet pelit - Operaatio Jungle Fever

  Operaatio Jungle Fever Perustiedot
Osallistu tähän peliin
Näytä pelin osallistujalista

Pelin perustiedot

Nimi:Operaatio Jungle Fever
Järjestäjä:Green One
Www-sivut:http://www.satasoft.info/opjunglefever/
Ajankohta:16.07.2016, 09:00-18:00
Pelialue:Honkakoski, Pomarkku
Ikäraja: Osapuolikohtainen ikäraja !
Sähköposti:[javascript protected email address]
PAVN, Pohjois-Vietnamin armeija(K15)
1/35
VIET-CONG(K15)
2/15
US Airborne(K15)
5/30
Australia(K15)
0/10
US, MACV-SOG(K18)
1/10
Ilmoittautuneita yhteensä:
9/100

PELI PERUUTETTU!!!

Valitettavasti on tullut liian vähän ilmoittautumisia että peliä on järkevä järjestää. Kokeilemme ensi vuonna uudestaan.


Vietnam-teemainen airsoft-skenaario

Mekong Delta, Vietnam, 1.1.1966.

173rd Airborne yhdessä Australialaisen rykmentin tukemana ovat ottaneet haltuunsa Bien Hoa lentotukikohdan. Alkaa raskas ja vaativa eteneminen vaikeakulkuisella jokisuistoalueella, seutu on tyhjennettävä vihollisaktiviteetista. 267th Main Force joukkojen tiedetään olevan alueella mutta pysyttelevät liikkeellä. Paikalliset viet-cong joukot tukevat pääjoukkoja.


Operaatio Jungle Fever alkaa.

Mikä on Operaatio Jungle Fever?

Operaatio Jungle Fever on elätymispainotteinen airsoft-skenaario joka järjestetään Satakunnassa 16.7.2016. Varusterajoissa pyrimme autenttisuuteen mutta tulemme sallimaan muutamia poikkeuksia jotta emme sulkisi peliä aloittevilta vietnam-harrastajilta.

Saman järjestäjän toimesta viime vuonna pelautettiin Operaatio Tulikaste. Operaatio Jungle Fever on kuitenkin itsenäinen operaatio - eikä jatko-osa - vaikka samaa henkeä tavoitellaankin.

Skenaario sijoittuu jokisuistoalueelle jossa pohjoisen joukot ovat vastaanottamassa juuri jalansijaa alueelta saaneita jenkkejä. Tieurat kuvaavat jokia ja käytössä tulee olemaan helikopteria kuvaava henkilöauto joka mahdollistaa liikkumisen joenuomaa pitkin. Pelissä osapuolet suorittavat tehtäviä joita pelaajat saavat pelin edetessä. Lisäksi molemmat osapuolet yrittävät aiheuttaa vastapuolelle tappioita ja kerätä heidän resurssejaan todisteeksi aiheutetuista tappioista.

Lisää informaatiota nettisivuilta: http://www.satasoft.info/opjunglefever/