Etusivu - Menneet pelit - Vyöhyke-3017 Keltainen Kilpi

  Vyöhyke-3017 Keltainen Kilpi Perustiedot
Osallistu tähän peliin
Näytä pelin osallistujalista

Pelin perustiedot

Nimi:Vyöhyke-3017 Keltainen Kilpi
Järjestäjä:Joensuu Airsoft Ry
Www-sivut:http://www.joensuuairsoft.net/phpBB3/viewtopic.php?f=1&t=3306&p=25200#p25200
Ajankohta:28.05.2017, 10:00-19:10
Pelialue:Kontioranta, kontiolahti
Ikäraja: Osapuolikohtainen ikäraja !
Sähköposti:[javascript protected email address]
Punainen(K16)
11/30
Keltainen(K10)
14/60
Siviili(K16)
7/10
Ilmoittautuneita yhteensä:
32/100

Vyöhyke-3017 pelisarjan toinen osa pelataan Kontiorannan ulkopelialueella sunnuntaina 28.5.2017.

Linkki tarinaan http://www.joensuuairsoft.net/phpBB3/viewtopic.php?f=1&t=3281

 

 

UUTISET

Pelit pidetään, tarpeeksi ilmoittautuneita pelissä ja muutama lisääkin tulossa!

 

 

 

 

TIETOA PELISTÄ

IKÄRAJA

-K10 Keltainen osapuoli 

-K16 Punainen osapuoli.

-K16 Siviili

 

PELAAJAMÄÄRÄ

-MAX 100 pelaajaa.

-MIN 25 pelaajaa.

 

PELIMAKSU

-Joensuu Airsoft RY Jäsenet 2€

-Muut 5€

-Maksu paikanpäällä!

-Siviiliosapuoli ilmainen

 

PELIALUE

-BIOKUULAPAKKO
-Pelipaikan osoite on https://www.google.fi/maps/dir//62.7340365,29.8257632/@62.7345919,29.8302264,16z
-Autojen parkkeeraus pelialueen ulkopuolella olevalle parkkipaikalle.

 

ILMOITTAUTUMINEN SIVIILIOSAPUOLELLE

Sähköpostiin jnssoftry@gmail.com

Viestin aihe: Vyöhyke-3017 

Viesti: Oma nimi, ikä

HUOM Viimeinen ilmoittautumispäivä on 24.5.2017 klo 23:59. Tämän jälkeen tapahtuu joukkueiden tasoitus. 25.5. eteenpäin emme vastaanota ilmoittautumisia!

 

AIKATAULU

10:00-11:15 Pelaajien vastaanotto

11:30-11:50 Alkubriiffaus

12:00-13:00 Tehtävä 1

13:30-15:00 Tehtävä 2

15:00-16:00 Ruokatauko

16:00-17:00 Tehtävä 3

17:30-19:00 tehtävä 4

19:00-19:10 Loppubriiffaus ja palkintojen jako

 

OSAPUOLET

Keltainen

-K10
-Rajaton ammusmäärä kannossa
-Max 60 pelaajaa

 

Punainen

-K16
-400 ammuksen kantorajoitus ( Tukikohdassa voi ladata lisää )
-Lääkintämies sääntö ( Lääkintämiehiä saa olla yksi viittä pelaajaa kohti )
-Max 30 pelaajaa

 

Siviilit

-K16
-Asekortti sääntö
-Siviilisääntö
-Max 10 pelaajaa

VARUSTERAJA

Punaisilla tai keltaisilla ei ole varusterajaa. Oman osapuolen hihanauha oltava kädessä koko pelin ajan.
Siviilit näytettävä siivileiltä, yksittäiset maastokuvioiset vaatekappaleet sallittuja (takki tai housut). Liivejä käyttäessä siviili ei saa pitää maastokuvioisia vaatteita. Siviilit käyttävät vain kertatulta ellei tosin määrätä. 

 

ERIKOISSÄÄNNÖT

LÄÄKINTÄMIES SÄÄNTÖ

Punaiset lääkintämiehet voivat kantaa kymmenen valkoista lääkintänauhaa mukanaan. Pelaajan ottaessa osuman voi tämä mennä max 5 minuutin ajaksi maahan makaamaan ja pyytämään lääkintämiestä. Kaatunutta pelaajaa voi kantaa tai raahata turvallisempaan paikkaan, kaatunut ei saa auttaa tätä omalla liikkumisella. Lääkitseminen tapahtuu laittamalla valkoinen nauha kaatuneen pelaajan raajaan ja laskemalla rauhallisesti kolmeen kymmeneen (30). Kerran osuman ottanut kaatuu seuraavasta osumasta kokonaan ja joutuu käymään tukikohdassa respawnaamassa.

PELIRAHA JA SIVIILIT

Pelissä tulee olemaan oma valuutta käytössä sekä mahdollisesti paikalle saadaan siviileitä. Valuuttaa kannattaa säilyttää myös seuraavaan peliin jos se on mahdollista. Siviilit ovat nauhattomia pelaajia jotka voivat päättää kesken pelin itselleen jommankumman osapuolen ja laittaa sen värisen nauhan käteen. Siviilit kantavat asekortteja, kortiton siviili ei saa käyttää aseita vaikka ne olisivatkin kannossa. Puukkosääntö on siviileillä voimassa aina. Siviilit voi purkaa asekortista jos tämä suostuu antautumaan. Siviilit antavat rahaa ja informaatiota jos heidät pitää tyytyväisenä ja ääritapauksessa voivat myös avustaa osapuolia loikkaamalla heidän väreihinsä. Siviilit jotka saavat tietää jotain peliin liittyvää tietoa menettävät sen eliminoituessaa ja syntyvät "uutena siviilinä" jolloin kaikki siihen mennessä kerätty tieto häviää. Haavoittuneita siviileitä voi hoitaa lääkintämiehen voimin (lääkintämies sääntö) tai toinen siviili/keltainen pelaaja voi taluttaa tämän kenttäsairaalaan. Siviilit voivat myös antaa tehtäviä pelaajille tai esittää pyyntöjä, näitä suorittamalla pelaaja voi saada lisää valuuttaa itselleen tai joukkueelleen. Siviilien respawn tapahtuu pommisuojasta (Halli 8 ).

AJONEUVOVARIKKO

Varikolla on saatavilla sotilasajoneuvo jonka valtaamiseen täytyy punaisen tai keltaisen osapuolen sotilaiden tuoda pelissä käytettävä polttoainekanisteri ja ajoneuvon sisään on mentävä 4 pelaajan voimin, tämän jälkeen ajoneuvon voi vallata sen kojelaudalta löytyvällä oman osapuolen lipulla laittamalla sen ennalta näytettävään paikkaan/telineeseen pystyyn oman joukkueen merkiksi. Tämän jälkeen ajoneuvo on käytettävissä SEURAAVASSA ERÄSSÄ. Yhdellä tankillisella polttoainetta voi tehdä 4 reissua pelialueella, jokaisen reissun välissä on käytävä varikolla jonka jälkeen ajoneuvo on käytettävissä uudestaan. Ajoneuvon kattoluukusta saa pelaajat ampua normaalisti, ottaessaan osuman pelaaja menettää ampumismahdollisuutensa kyseiseltä reissulta ja saa jatkaa normaalia pelaamistaan autosta poistumisen jälkeen. Autolla ajaminen on EHDOTTOMASTI KIELLETTY pelaajilta joilla ei ole voimassa olevaa ajokorttia. Ajoneuvon tuhoamiseen tarvitsee räjähteen, pelissä räjähteenä käytetään äänikranaatteja ja niiden käyttö on sallittu vain siviileiden kautta palkatuille palkkasotilaille. Tuhotusta ajoneuvosta on poistuttava kaikkien muiden paitsi kuljettajan, tuhoamisen jälkeen ajoneuvo palautetaan ajoneuvovarikolle ja kuljettaja on elimointu, muut pelaajat jatkavat normaalisti sieltä missä ajoneuvo tuhoutui tai elimoituvat kuljettajan mukana ajaen varikon kautta.

KENTTÄSAIRAALA

Pelialueelle rakennetaan kenttäsairaala joka on punaisella ristillä merkattu teltta, teltta toimii siviilien sairaalana ja sieltä voi ostaa sovitun määrän respawneja lääkäriltä ennakkoon ja käyttää toisena respawn paikkana. Kenttäsairaalasta voi myös valloittaa respawn repun jonka avulla voi piilottaa kentälle omaa osapuolta varten 15 respawnkertaa (respawn laskuri), löydettäessä vihollisen respawnrepun voi sen käydä sabotoimassa näpyttelemällä respawnit pois.

 

 

Pelissä käytetään muutoin normaaleja Joensuu Airsoft Ry sääntöjä ja rajoituksiahttp://www.joensuuairsoft.net/phpBB3/viewtopic.php?f=1&t=1513

Pelinjärjestäjät omaavat oikeuden siirtämään pelaajia osapuolten välillä joukkueiden tasausta varten.