Etusivu - Menneet pelit - Gangsta Bang 5

  Gangsta Bang 5 Perustiedot
Osallistu tähän peliin
Näytä pelin osallistujalista

Pelin perustiedot

Nimi:Gangsta Bang 5
Järjestäjä:EISS
Www-sivut:https://gangstabang5.jimdofree.com
Ajankohta:04.08.2018, 11:00-18:00
Pelialue:Vihtijärvi
Ikäraja: Osapuolikohtainen ikäraja !
Sähköposti:[javascript protected email address]
Rednecks(K18)
7/15
Itä-Vandaal(K18)
7/15
Kodittomat(K18)
5/15
Gauntlet Inc.(K18)
5/15
HedoSeposkraatit (Sepon seurue)(K18)
5/5
Paroni(K16)5/15
Rising Sun(K16)4/15
Ilmoittautuneita yhteensä:
38/95

Gangsta Bang 5

 

Pelin säännöt ja nettisivut: https://gangstabang5.jimdofree.com

Pelin facebook keskustelu: https://www.facebook.com/groups/2038016573078259/

 

[HUOM! Paroni, sekä Rising Sun madallettu K16 osapuoleksi!]


Bästa tittare.

Gangsta Bang 5 on erittäin eläytymispainoitteinen peli, joka toimii testipenkkinä "Korina" pelisarjalle joka tulee tulevaisuudessa korvamaan S.T.A.L.K.E.R pelisarjan. Tämän takia, Gangsta Bang 5 tulee kokeilemaan poikkeuksellisia sääntöjä totutussa airsoftskenessä, kuten esimerkiksi "Eliminoituneet saavat puhua" mikä tuo peliin enemmän aspektia osapuolten välisessä politiikassa. Näin pyrimme minimoimaan turhat eliminoimiset vain pelirahan taikka muiden hyödykkeiden takia. Pelaajien on siis ymmärrettävä, että peli tulee olemaan hyvin hidastempoinen varsinkin pelin alkuvaiheessa. Mahdollinen loppumättö halutaankin tarkoituksella painoittaa sinne pelin loppuun, kun pelaajat ymmärtävät olla siitä varuillaan. Ketään ei siihen siis pakoteta, mutta pelaajilla on valta valita pelin kulku. Peli ei ole paljon taistelua haluaville, vaan peli on tarkoitettu enemmän larppaajille sekä eläytyjille. Vaikka hakeutuisit tässä pelissä mahdollisimman sotilaalliselle osapuolelle, niin taisteluja tulee silti olemaan huomattavan vähän verrattuna tavallisiin airsoft skenaarioihin. Pelissä ei ole minkäänlaisia kuularajoituksia, mitä esim Stalker peleissä oli.

Skenaario on myös erittäin huumorilla höystetty, kuten pelin videotrailerista sen huomaa. Pelin trailer on tarkoitettu näyttämään pelin osapuolet, pelin säännöt sekä varsinaiset taustat julkistetaan myöhemmin. Pelin trailer löytyy pelin facebook sivuilta, johon voi liittyä mahdollisia lisäpäivityksiä silmällä pitäen. Pelinjohto haluaa ennen liittymistä muistuttaa, ettei pelisarja halua syrjiä eri ihmisryhmiä mitenkään. Haluamme luoda pelin eri ihmisryhmistä, toteuttaen eri stereotypioita tässä airsoftiin integroidussa interaktiivisessa inspiraatioteatterissa.

Peliin ilmoittautuminen on auki.

Osallistujamäärä saattaa vielä muuttua, vapautamme lisäpaikkoja mikäli osapuolet täyttyvät edes jotenkin tasapuolisesti.