Etusivu - Menneet pelit - XtraFindepeli II - Eeppisin Team

  XtraFindepeli II - Eeppisin Team Perustiedot
Osallistu tähän peliin
Näytä pelin osallistujalista

Pelin perustiedot

Nimi:XtraFindepeli II - Eeppisin Team
Järjestäjä:Speshul Ops
Www-sivut:https://www.facebook.com/events/1048799138608127/
Ajankohta:07.07.2018, 12:00-17:00
Pelialue:Iso Karhunkorventie
Ikäraja: Ei ikärajaa
Sähköposti:[javascript protected email address]
Pelaajat(K0)
33/60
Ilmoittautuneita yhteensä:
33/60

Tervetuloa pelaamaan Vihtiin metsäiselle pelialueellemme jossa pääsette testaamaan varusteitanne ja taktiikoitanne Parolaa varten. Pelin teemana on juuri se oma tiimi; kaikkein ”eeppisimmät” tiimit tullaan palkitsemaan äänestyksen kautta illan lopuksi. Varustus, propsit ja toiminta - kuten eeppiset rynnäköt tai viimeiseen asti taisteleminen – ovat avainasemassa eeppisintä tiimiä valitessa.

Lyhyesti:
1. Tulemme palkitsemaan 2 eeppisintä tiimiä. Ilmoita tiimisi kilpailuun postaamalla sen nimi [+mahdollinen logo] keskustelukenttään FB-sivuilla.
https://www.facebook.com/events/1048799138608127/

2. Virirajat ja muut säännöt löytyvät sivuiltamme: http://speshul-ops-ry.webnode.fi/saannot/ Erityisen tärkeää on huomata, että kaikissa painoluokissa biokuulat ovat pakollisia – muovikuulilla pelaamisesta saa 3kk pelikiellon SOR:in peleissä.

3. Pelimuotoina: Assault, Conquest, Lippu, TKT & King of the Teams.

Pelaajaraja: 60
Pelimaksu: 2€, sisältää grillimakkaran ketsupilla ja sinapilla. Suoritetaan käteisellä paikan päällä tasarahalla [pliis…]. *Senioritiimeiksi lukeutuvat ne tiimit, joiden kaikki jäsenet ovat yli 18v. Junnutiimeiksi taas ne, joilla on alaikäisiä jäseniä (vaikka vain yksi).