Etusivu - Menneet pelit - Operaatio Meteor

  Operaatio Meteor Perustiedot
Osallistu tähän peliin
Näytä pelin osallistujalista

Pelin perustiedot

Nimi:Operaatio Meteor
Järjestäjä:VSS Ry
Ajankohta:29.09.2018, 08:30-18:00
Pelialue:Häämäki. Turku
Ikäraja: Osapuolikohtainen ikäraja !
Sähköposti:[javascript protected email address]
Militia(K13)
38/40
Kapinalliset(K13)
28/30
P-Rangers(K18)
6/6
Jengi(K13)
10/10
Siviilit(K13)
9/15
Ilmoittautuneita yhteensä:
91/101

Peli alkaa siitä, mihin Operaatio Voshod päättyi.

 

Peli pelataan Turussa Häämäen kentällä osoitteessa Särväntie 40, Turku.

 

Peliaika on 1100-1800, peli pyörii koko ajan saumattomasti ilman taukoja.

0830 ilmoittautuminen aukeaa

0930 ilmoittautuminen päättyy.

0945 alkubriifi ja sen jälkeen siirtyminen aloitustukikohtiin

1100 PELI KÄY!

1800 PELI OHI!

1830 Loppubriiffi ala-PVHQ:lla.

 

OSAPUOLET: 

KOSOVIA (punainen):

Maata on johtanut Suuresta Vallankumouksesta alkaen 17 vuoden ajan Kosovian vahva mies, maata hallitsevan Kosovian agraarisosialistisen työväenpuolueen ensimmäinen sihteeri, toveri Milodan Slobovic. Maa panostaa runsaasti raskaaseen teollisuuteen ja läpi 2000-luvun ovat kiihtyvällä tahdilla kohonneet savupiiput tupruttaneet rikinkeltaista savua pitkin taivaita. Asuminen on ilmaista, samoin koulutus ja terveydenhuolto, mutta ansiotaso on yleisesti ottaen matala. Lääkäri ansaitsee saman verran kuin talonmies, eikä edes valtionjohto paistattele yltäkylläisyydessä. Kulutustavaroiden saannissa on ongelmia, ja esimerkiksi kenkien ostaminen kupongilla riippuu ihan siitä, kuinka monta niitä on muistettu valmistaa viidennen kolmivuotissuunnitelman mukaan. Maan isä, toveri Slobovic hymyilee viiksiensä takaa jokaisessa valtion virastossa ja julkisissa tiloissa, ja hän lupaa, että kymmenen vuoden sisällä Kosovia ylittää Yhdysvallat kansalaisten elintasossa.

 

TSADISTAN (keltainen):

Valtion itsenäistyttyä Neuvostoliitosta 1991 entinen neuvostoarmeijan kenraali Debriss Iby valitutti asevoimien tuella itsensä presidentiksi. Maata 27 vuotta yhtäjaksoisesti itsevaltaisin ottein hallinnut presidentti Iby nauttii edellisten vaalien perusteella ennätyksellistä 113% kannatusta. Ibylle uskollinen turvallisuuspoliisi on järjestänyt maassa toistuvia pogromeja, varsinkin viimeisen sodan jälkeen, puhdistaakseen rajaseudut etnisistä kosovialaisista. Iby on yksityistänyt luonnonvaroistaan rikkaan Tsadistanin valtiollisia yrityksiä lähipiirilleen, jotka ovat järjestelyiden toimesta rikastuneet nopeasti. Vahvan puoluekoneiston sijaan Iby nojaakin oligarkkeihin ja asevoimiin. Kansa elää syvässä köyhyydessä, mutta vaurastuu hitaasti, sillä maahan onkin virrannut runsaasti ulkomaista pääomaa sijoitusten muodossa. Kosoviaa vastaan kärsityn tappion jälkeen maa on ajautunut sisällissotaan.

 

YHDYSVALLAT (sininen):

Jos et tiedä, mistä on kyse, lue Wikipediasta... :)

 

Viimeksi tapahtunutta: 

Kosovian punainen kansanarmeija on voittanut verisen Operaatio Voshodin. Ajettuaan Tsadistanin keltaiset joukot pois ja miehitettyään Häämäen alueen, ovat he vetäneet suurimman osan armeijan yksiköistä pois ja jättäneet oman kansanimiliisinsä, eli Militian (punaiset joukot), pitämään yllä järjestystä. Militia hallitsee pelin alussa Häämäen provinssin aluetta sen suurimmista tukikohdista käsin.  Nöyryyttävän tappion kokenut ja sen myötä sisällissodan kurimukseen ajautunut Tsadistan evakuoi joukkonsa sodan runtelemalta tantereelta takaisin rajojensa sisälle, mutta kaikki veteraanit eivät olleet tähän tyytyväisiä. Pieni osa pahamaineista BRU-osastoa (keltaiset joukot) anasti itselleen osan sotakaluston rippeistä ja pakeni Häämäen metsikön syvyyksiin jatkamaan sissisotaa. 

 

Kulissien takana Yhdysvallat tukee ja kouluttaa Kosoviaa vastaan taistelevia tsadistanilaiskapinallisia. Pentagon on lähettänyt alueelle P-Rangers-erikoisjoukkojaan (sininen osapuoli) tukemaan kapinallisten kamppailua. 

 

Taisteluiden tieltä evakuoitu siviiliväestö on hiljakseen palaillut kotiseudulleen asuttamaan aselepolinjalle jäänyttä kotikyläänsä, hitaasti jälleenrakentaen. He suhtautuvat epäluuloisesti Militiaan, koska nämähän ovat miehittäjiä, mutta eivät myöskään luota kapinallisiin, koska heidän mielestään Tsadistan petti heidän luottamuksensa häviämällä sodan ja vetäytymällä, jättäen kyläläiset kosovialaisten armoille. Häämäen jengi asustaa ja vaikuttaa Salakapakasta käsin. Sen jäsenet tislaavat ja salakuljettavat väkeviä alkoholijuomia ympäri kenttää.

 

Toistaiseksi tilanne on rauhallinen, mutta pinnan alla kuohuu...

 

LATAA TÄSTÄ PELAAJAN OPAS!

 

STAY TUNED FOR MORE UPDATES!