Etusivu - Menneet pelit - Operaatio Tyäukko

  Operaatio Tyäukko Perustiedot
Osallistu tähän peliin
Näytä pelin osallistujalista

Pelin perustiedot

Nimi:Operaatio Tyäukko
Järjestäjä:PSAY Porvoon Seudun Airsoft Yhdistys
Www-sivut:https://porvooairsoft.weebly.com/operaatio-tyaumlukko.html
Ajankohta:04.11.2018, 09:00-16:00
Pelialue:Kuninkaanportti, Tekniikankaari 3, Porvoo
Ikäraja: Ei ikärajaa
Sähköposti:[javascript protected email address]
Paikalliset asukkaat(K0)
23/30
Palkkasotilaat(K0)
19/20
Erikoisjoukot(K0)
8/8
Ilmoittautuneita yhteensä:
50/58

Paikallisia asukkaita päivitetty 22.10. Lisätty yksiväriset vanhat armeija takit ja housut sallittuihin varusteisiin.


Suur-Korporaatio on hankkinut Kuninkaanportin viimeiset vapaat tontit itselleen, ilmeisesti hämärin keinoin, tarkoituksena rakentaa paikalle valtava ostoskeskus "Sunny Day Center" ulkomaalaisia turisteja varten. Vaikka paikallisten valitukset ovat vielä hallinnon käsittelyssä, on Suur-Korporaatio tulosvastuullinen osakkeen omistajille ja päättänyt jo aloittaa rakennustyöt, urakoitsijana paikallinen Kauppisen Maansiirtofirma. Asukkaat ovat tästä tietenkin hyvin näreissään ja he ovat karkoittaneet Kauppisen työmiehet voimakeinoja kaihtamatta pois iki-aikaisilta ulkoilu- ja virkistysalueiltaan. Vastaiskuna Suur-Korporaatio hankki itsellensä palkkasotilaita ulkomailta ja solutti heidät maahan nerokkaiden valeasujen turvin. Koska Suur-Korporaatio on ulottanut valtansa lonkerot pitkälle hallintoon, eivät paikalliset kykene pyytämään viranomaisilta apua tähän heitä kohtaavaan katastrofiin, vaan heidän täytyy itse turvata omat oikeutensa.


Yleistä:

Pelimaksu 5€

9:00 Ilmoittautuminen aukeaa
10:00 Peli alkaa
13:00-14:00 Ruokatauko, pelimaksuun sisältyy kolme hampurilaista
16:00 Peli päättyy


PSAY:n normaalit säännöt käytössä alla olevin poikkeuksin;


Osumat, haavoittuminen ja lääkintä:
Pelissä on käytössä lääkintämies systeemi. Kun saat osuman jäät maahan makaamaan, otat raatoliinan esille, etkä saa puhua mitään, paitsi kutsua lääkintämiestä. Eläytyminen suositeltavaa! Mikäli pelkkään aseeseesi osui lasketaan se “ase osumaksi”, eli ase on pois käytöstä, mutta voit jatkaa pelaamista toisella aseella. “Hajonneen” aseen voi käydä korjauttamassa omassa tukikohdassa. Lääkintämiehille on annettu koulutus haavoittuneiden hoitamisesta, eli he heittävät noppaa ja toimivat ohjeiden mukaan. Mahdollisia tuloksia ovat esimerkiksi täydellinen parantuminen, haavanauhan ottaminen tai eliminoituminen. Haavanauhallinen pelaaja tippuu suoraan seuraavasta osumasta.


Miinat:

Pelinjohto toimittaa paikallisille asukkaille miinoja peliin. Mikäli laukaiset tai olet kolmen metrin päässä miinasta otat siitä normaalin osuman.


Pelialue:

Osa pelialueesta on pois käytöstä Suur-Korporaaton joukoilta. Alueen raja on merkitty huomioliiveillä. Rajan yli saa ampua normaalisti.


Viritysrajat:

Muuten normaalit, mutta konekiväärit (M60, PKM, RPK, jne…) on sallittu 2J tehoille


Osapuolet:


Pelissä ei käytetä hihanauhoja, eli panosta varustukseesi, jotta osapuolesi tunnistaa helposti!


Paikalliset asukkaat ovat kirjavaa sakkia ja oikeastaan ainoa heitä yhdistävä tekijä on sokea rakkaus kotiseutuja kohtaan. Kuninkaanportin alueella asustelee niin verkkarikyykkijöitä ja metsienmiehiä, kuin myös hupparihemmoja ja liivijengiläisiä. Paikallisten epävirallisena äänitorvena toimii vanha ja kunnioitettu Pentti Eräjorma. Koska Pentti ja Kauppinen ovat eläneet naapureina koko elämänsä, ovat he luonnollisesti verivihollisia. Kun Kauppinen meni tekemään sopimuksen Suur-Korporation kanssa päätti Pentti laittaa kapuloita rattaisiin ja masinoi lokakampanijan Suur-Korporaatiota ja Kauppista vastaan. Tilanne kuitenkin lähti lapasesta ja aseellinen yhteenotto on nyt väistämätön... Paikalliset voivat käyttää hyväkseen koko pelialuetta ja he voivat myös asentaa miinoja metsään.

Varusterajat: Paikalliset käyttävät kaikkia siviilivaatteita, pois lukien ruutupaidat ja farkut. Maastohousut ovat sallittuja, kuten myös kaikki kantolaitteet. Vanhat yksiväriset maastotakit sallittuja. Aseet mielellään pelkistettyjä ja lisävarusteiden ja optisten tähtäimien käyttöä olisi vältettävä.


Palkkasotilaat taistelevat Suur-Korporaation laskuun. He ovat tulleet kaukaa maapallon toiselta puolen pelkkä rahan kiilto silmissä, eivätkä välitä mistään muusta kuin omasta palkka pussistaan. Heidän tehtävänään on turvata Kuninkaanportin alue, jotta Kauppisen Maansiirtofirma kykenee jatkamaan töitään. Koska palkka-armeijan liikuttelu ja käyttäminen herättää helposti ei toivottua huomiota, päätti Suur-Korporaatio käyttää epätavallisia keinoja. Kaikille sotilaille hankittiin ruutupaidat, jotta he näyttäisivät siviileiltä ja tämä suunnitelma toimi täydellisesti ilman kenenkään epäilyjä. Pääosa tehtävistä on alueen tai kohteen valtausta tai puolustusta. Eivät voi liikkua rajoitetuilla alueilla.

Varusterajat: Pakollisena varustuksena ruutupaita. Housuiksi kelpuutetaan farkut tai vapaavalintaiset maastohousut. Varustuksena modernia sota kampetta ja isoja taktisia aseita.


Erikoisjoukot eivät ole paikalla Suur-Korporaation palkkaamana, vaan itse Kauppinen on hankkinut heidät Kuninkaanporttiin. Taustalla saattaa olla kaunaa Pentti Eräjormaa kohtaan. Tehtävänannon mukaan heitä käytetään henkilönsuojaukseen ja tiedusteluun. He ovat alansa rautaisia ammattilaisia vuosikausien kokemuksella ja huhujen mukaan monet heistä ovat kuuluneet pahamaineiseen A.S.F.I. (Always Shooting, Fighting Infidels) -ryhmään.
Varusterajat: Vähintään kolmen (3) hengen ryhmiä, joilla yhtenäinen varustus, vähintään samanlaiset maastotakit ja -housut. Mielellään mahdollisimman nykyaikaista ja taktista varustusta. Keskittyy erikoistehtäviin, kuten tiedusteluun ja henkilön suojaukseen, eikä tavalliseen mättöön. Ryhmänjohtajilla discord käytössä. Erikoisjoukkoihin tulevat siis kasaavat ryhmänsä etukäteen ja ottavat sitten yhteyden pelinjohtoon.

 

Discord:

 

Pelille on luotu oma discord-kanava. Kun olet ilmoittautunut peliin pääset myös oman osapuolesi suljetulle kanavalle, jossa peliä voi suunnitella etukäteen. Näitä suljettuja kanavia käytytään myös pelin aikana osapuolen sisäisessä kommunikoinnissa ja pelinjohto antaa tehtäviä niiden kautta.