Etusivu - Tulevat pelit - Summeroperations 19

  Summeroperations 19 Perustiedot
Osallistu tähän peliin
Näytä pelin osallistujalista

Pelin perustiedot

Nimi:Summeroperations 19
Järjestäjä:Black Bear Tactical
Ajankohta:15.06.2019, 11:00 - 16.06.2019, 07:00
Pelialue:Oulu
Ikäraja: Osapuolikohtainen ikäraja !
Sähköposti:[javascript protected email address]
Rusfor(K15)
1/25
Nato(K15)
1/25
Separistit(K17)
1/5
Pelinjohto(K0)
4/?
Ilmoittautuneita yhteensä:
7/55


TARKKA PELIALUE JULKAISTAAN MYÖHEMMIN, LISÄTIETOJA PÄIVITETÄÄN TULEVINA KUUKAUSINA!

Summeroperations on taas täällä.

Vuoden 2019 Summeroperation pelissä pelataan eräpohjaisesti useita erilaisia operaatioita. 

 


Tilanne:
Eletään vuotta 2021 Venäjän edettyä norjan öljykentille, on Venäjä päättänyt aloittaa Suomen miehityksen. Rusfor on tehnyt lukuisia ilmatilaloukkauksia ja aloittanut miehittämisen Utsjoelta päin. 
Suomi on hätäpäätöksellä liittynyt NATOON, Suomen apuna on siis kaikki maailman nato-maat. Tilanne on johtanut asemataisteluun, jossa NATO (sis. Suomi) sekä Rusfor suorittaa sissimäisiä pieniä taisteluita ja tehtäviä. Molemmat osapuolet suorittaa oman tukikohdan hyökkäys- sekä puolustustaistelua kuten myös samanaikaisesti pelinjohdolta tulevia tehtäviä. Molemmilla osapuolilla on aluksi sama tehtävä, kyseinen tehtävä määrittää seuraavat tehtävät molemmille riippuen millä tavoin tehtävä päättyi. Esim: jos NATO tavoittaa pisteen X ensin ja pystyy pitämään sitä hallussa, on natolla vastassa seuraavaksi esim. puolustustaistelu. Päinvastoin jos Rusfor tavoittaa pisteen X ensin ja pitää sitä hallussa, saa Rusfor seuraavaksi tehtäväksi Kyseisen puolustustaistelun.

Huomaathan että loren kulku muuttuu tilanteiden lopputuloksen perusteella. Loppujen lopuksi NATO saattaa saada Rusforin hyökkäyksen torjuttua kokonaan. Tilanne saattaa myös päättyä siten että Rusfor on vallannut NATON asemat. Molemmat lopputulokset vaikuttavat seuraavaan tapahtuman kulkuun.
 
 


Osapuolet sekä niiden maastoasu kehdoitukset:

Nato: Tan/khaki, Multicam, M05/M04 sekä Muut natokuviot (ei Od).

Rusfor: Od, Multicam sekä Venäjä / Itä-camot. (Multicam on sallittu vain larppaajille joilla on näyttöä esim fsb setistä.)

Separistit: Separistien toiminta on vaativampaa ja larppipohjaisempaa. Varusteet kuuluisi olla puolisotilaalliset, kuten maastohousut, t-paita sekä taisteluliivit. Huom. Korkeampi ikäraja!

Vaikka varusterajat peliin ovat erittäin löysät, odotamme pelaajilta panostautumista varusteisiin. Yhteistyökumppanimme Milgear myy osapuolille sopivia maastoasuja sekä muita varusteita. Taisteluvarusteet taikka ase ei tarvitse olla osapuolen kuviolla/värillä.

 


Pelimaksu:

10€ etukäteen
15€ paikanpäällä