Etusivu - Tulevat pelit - Summeroperations 19

  Summeroperations 19 Perustiedot
Osallistu tähän peliin
Näytä pelin osallistujalista

Pelin perustiedot

Nimi:Summeroperations 19
Järjestäjä:Black Bear Tactical
Ajankohta:13.07.2019, 19:00 - 14.07.2019, 07:00
Pelialue:Ketolanperä, Oulu
Ikäraja: Osapuolikohtainen ikäraja !
Sähköposti:[javascript protected email address]
Rusfor(K15)
1/25
Nato(K15)
7/25
Separistit(K17)
1/5
Pelinjohto(K0)
4/?
Ilmoittautuneita yhteensä:
13/55

 

Summeroperations on taas täällä.

Vuoden 2019 Summeroperation pelissä pelataan eräpohjaisesti useita erilaisia operaatioita. 

 


Tilanne:
Eletään vuotta 2021 Venäjän edettyä norjan öljykentille, on Venäjä päättänyt aloittaa Suomen miehityksen. Rusfor on tehnyt lukuisia ilmatilaloukkauksia ja aloittanut miehittämisen Utsjoelta päin. 
Suomi on hätäpäätöksellä liittynyt NATOON, Suomen apuna on siis kaikki maailman nato-maat. Tilanne on johtanut asemataisteluun, jossa NATO (sis. Suomi) sekä Rusfor suorittaa sissimäisiä pieniä taisteluita ja tehtäviä. Molemmat osapuolet suorittaa oman tukikohdan hyökkäys- sekä puolustustaistelua kuten myös samanaikaisesti pelinjohdolta tulevia tehtäviä. Molemmilla osapuolilla on aluksi sama tehtävä, kyseinen tehtävä määrittää seuraavat tehtävät molemmille riippuen millä tavoin tehtävä päättyi. Esim: jos NATO tavoittaa pisteen X ensin ja pystyy pitämään sitä hallussa, on natolla vastassa seuraavaksi esim. puolustustaistelu. Päinvastoin jos Rusfor tavoittaa pisteen X ensin ja pitää sitä hallussa, saa Rusfor seuraavaksi tehtäväksi Kyseisen puolustustaistelun.

Huomaathan että loren kulku muuttuu tilanteiden lopputuloksen perusteella. Loppujen lopuksi NATO saattaa saada Rusforin hyökkäyksen torjuttua kokonaan. Tilanne saattaa myös päättyä siten että Rusfor on vallannut NATON asemat. Molemmat lopputulokset vaikuttavat seuraavaan tapahtuman kulkuun.
 
 


Osapuolet sekä niiden maastoasu kehoitukset:

Nato: Tan/khaki, Multicam, M05/M04 sekä Muut natokuviot (ei Od).

Rusfor: Od, Multicam sekä Venäjä / Itä-camot. (Multicam on sallittu vain larppaajille joilla on näyttöä oikean mailman venäläissetistä.)

Separatistit:

Separatistit ovat paikallisia jotka ovat jääneet sota-alueelle. He ottavat lahjuksia kummaltakin osapuolelta ja suorittavat sabotointi tehtäviä sekä

taistelevan osapuolien rinnalla. Separatistit ovat siis periaatteessa palkkasotilaita jotka ovat puolueettomia.

Separatistit saa myydä esim tiedustelutietoja taikka vaikka vihollisen vangitun pelaajan.

He haluavat kerätä mahdollisimman paljon rahaa jotta voivat antaa rahaa ulkomailla asuville perheenjäsenilleen.

  Separistien toiminta on vaativampaa ja larppipohjaisempaa. Varusteet kuuluisi olla puolisotilaalliset, kuten maastohousut, t-paita sekä taisteluliivit.

Huom. Korkeampi ikäraja!


Kyläläinen Johan:


Vanha kyläläinen tietää yhtä sun toista. Kyläläisen keskeinen tehtävä on myydä tietoa. Johan antaa tiedon separatisteille joka kerta kun myy tehtävän Rusforille taikka Natolle. Separatistit saavat mennä itse koittamaan saada tehtävän rahat taikka myydä tiedon vastaosapuolelle. Hän ei itse rahaa taikka politiikkaa tarvitse.

 


Vaikka varusterajat peliin ovat erittäin löysät, odotamme pelaajilta panostautumista varusteisiin. Yhteistyökumppanimme Milgear myy osapuolille sopivia maastoasuja sekä muita varusteita. Taisteluvarusteet taikka ase ei tarvitse olla osapuolen kuviolla/värillä.

 


Pelimaksu:

10€ etukäteen
15€ paikanpäällä