Etusivu - Menneet pelit - Pakastevihannes 2

  Pakastevihannes 2 Perustiedot
Osallistu tähän peliin
Näytä pelin osallistujalista

Pelin perustiedot

Nimi:Pakastevihannes 2
Järjestäjä:PSAY Porvoon Seudun Airsoft Yhdistys
Ajankohta:26.01.2019, 09:00-16:00
Pelialue:Kuninkaanportti, Tekniikankaari 3, Porvoo
Ikäraja: Ei ikärajaa
Sähköposti:[javascript protected email address]
Lumipuku(K0)
11/20
Maastopuku(K0)
7/20
Ilmoittautuneita yhteensä:
18/40

Kuusi vuotta sitten Kuninkaanportin hyisissä metsissä käytiin taisteluita jonkin mysteeriksi jääneen artefaktin takia. Vaikka toisen osapuolen voitettua he omivat artefaktin itselleen rauha solmittiin nopeasti ja ystävyys ja luottamus tulivat vihanpidon ja kyräilyn tilalle. Vuosien vieriessä asiat kuitenkin ehtivät muuttua ja vanhat jännitteet alkoivat taas kytemään pinnan alla. Entiset häviäjät alkoivat varustautua ja harjoitella salaa nykyisiltä liittolaisiltaan saadakseen artefaktin itselleen. Hyvin ovelasti iskun ajankohdaksi valikoitui talvi, koska tiedossa oli, että lumipukujen hankkiminen lyhyellä varoitusajalla on haastavaa. Nyt on aika tiukan taistelun, jossa selviää kuka kirjoittaa historian, kuka on oikeassa ja kuka on petturi.

 

Yleistä:


Pelimaksu 5€

 

Tapahtuma koostuu kolmesta erästä. Ensimmäisen ja toisen erän välissä lyhyt tauko, toisen ja kolmannen välissä pidempi ruokatauko, jonka aika suuntaa antava.

 

9:00 Ilmoittautuminen aukeaa
10:00 Peli alkaa
13:00-14:00 Ruokatauko, pelimaksuun sisältyy kolme hampurilaista
16:00 Peli päättyy


Pelaajarajoja nostetaan sitä mukaa kun osapuolet täyttyvät


Varusterajat:


Lumipuvut: vähintään lumipuvun takki tai lumiviitta, saa olla toki myös enemmän


Maastopuvut: kaikki maastopuvut ja varusteet sallittu, kunhan niissä ei ole mitään valkoista


Pelissä ei käytetä hihanauhoja, vaan tunnistaminen tapahtuu varusteiden, eli lumipuvun tai sen puutteen perusteellaPSAY:n normaalit säännöt käytössä alla olevin poikkeuksin;

 

Osumat, haavoittuminen ja lääkintä:
Pelissä on käytössä lääkintämies systeemi. Kun saat osuman jäät maahan makaamaan, otat raatoliinan esille, etkä saa puhua mitään, paitsi kutsua lääkintämiestä. Eläytyminen suositeltavaa! Mikäli pelkkään aseeseesi osui lasketaan se “ase osumaksi”, eli ase on pois käytöstä, mutta voit jatkaa pelaamista toisella aseella. “Hajonneen” aseen voi käydä korjauttamassa omassa tukikohdassa. Lääkintämiehille on annettu koulutus haavoittuneiden hoitamisesta, eli he heittävät noppaa ja toimivat ohjeiden mukaan. Mahdollisia tuloksia ovat esimerkiksi täydellinen parantuminen, haavanauhan ottaminen tai eliminoituminen. Haavanauhallinen pelaaja tippuu suoraan seuraavasta osumasta.

 

Miinat:

Pelinjohto toimittaa “miinoja” peliin molemmille osapuolille. Mikäli laukaiset tai olet kolmen metrin päässä miinasta otat siitä normaalin osuman.


Lippaat:

High-cap lippaat ovat kiellettyjä. Poikkeuksena konekiväärit ja aseet joihin ei kaupallisesti valmisteta muita lippaita.

 

Viritysrajat:

Muuten normaalit, mutta konekiväärit (M60, PKM, RPK, jne…) on sallittu 2J tehoille


Discord:

 

Pelille on luotu oma discord-kanava. Kun olet ilmoittautunut peliin, pääset myös oman osapuolesi suljetulle kanavalle, jossa peliä voi suunnitella etukäteen. Näitä suljettuja kanavia käytetään myös pelin aikana osapuolen sisäisessä kommunikoinnissa ja pelinjohto antaa tehtäviä niiden kautta.