Etusivu - Menneet pelit - Linnasoft 10

  Linnasoft 10 Perustiedot
Osallistu tähän peliin
Näytä pelin osallistujalista

Pelin perustiedot

Nimi:Linnasoft 10
Järjestäjä:Linnasoft
Www-sivut:http://www.linnasoft.fi/linnasoft10/
Ajankohta:18.05.2019, 11:00-17:00
Pelialue:Hiihtomaa. Hirvilammentie 38 Hämeenlinna
Ikäraja: 10
Sähköposti:[javascript protected email address]
Pelaajat(K0)0/120
Ilmoittautuneita yhteensä:0/120

 

!Peliin ei ole erillistä ilmoittautumista!

Loppukesästä 2008 pantiin alulle tapahtumasarja jonka johdosta, hieman alle yhdeksän kuukautta myöhemmin maaliskuussa 2009 syntyi Linnasoft (Hämeenlinna Airsoft ry). Nyt kymmen vuotta myöhemmin yhdistys on kasvanut mukavaan kokoon. Historian saatossa jäseniä on tullut ja mennyt, mutta yhdistyksen ydin ja toimintafilosofia on pysynyt lähes muuttumattomana. 

 

Pyöreitä vuosia juhliaksemme järjestämme toukokuussa 18.5.2019 juhlapelit. Juhlapaikkana toimii tietenkin Hiihtomaan airsoft-pelialue. Juhlallisuudet täräytetään virallisesti käyntiin kello 11.30 alkaen. Ohjelmassa airsoftia, savuja, pikku purtavaa sekä arvontoja. Tapahtuma itsessään on maksuton, niin kuin Linnasoftin pelit päänsääntöisesti muutenkin. Paikalla mm. Atom Airsoftin teltta.

 

Alle 18v pelaajilta vaadimme vanhempien/huoltajan allekirjoittaman lupalapun:

http://www.linnasoft.fi/lupalappu.pdf

 

Aikataulu

 

Päivän aikataulu noudattelee tavallista viikonloppupelien aikataulua aloituksen osalta.

 


11.00 eteenpäin kannattaa saapua paikalle.
11.30 alkubrief ja muutamat alkusanat.
Tästä eteenpäin pelaillaan. Ruoka- ja lepotaukoja voi jokainen pitää parhaaksi näkemällään tavalla eikä jokaiseen peliin ole pakko osallistua. Mikäli paikalle sapuu odottamattoman paljon väkeä, jaetaan porukka tällöin pienempiin ryhmiin joita peluutetaan nopeammalla temmolla. Oheistoimintaa mm. Atomin teltalla koko päivän myös pelien ajan.
n. 14.00 suoritetaan arvonnat. Arvontaan tulee ilmoittautua ennen tätä.
-17.00 loppuu virallinen päivä. Paikalle saa jäädä jos haluaa kunhan noudattaa sääntöjä pelialueella.

 

Jäseneksi?

 

Voit liittyä Linnasoftin jäseneksi myös paikan päällä kunhan täytät jäsentiedot ja maksat jäsenmaksun.

 

Arvonnat

 

Arvontaan osallistuaksesi sinun tulee olla yhdistyksen jäsen (vuoden 2019 jäsenmaksu maksettuna. HUOM! Jäsenmaksukirjeet postitetaan huhti-toukokuun vaihteessa). Sinun tulee ilmoittautua arvontaan ennen arvonnan alkamista ja olla paikalla, kun itse arvonta tapahtuu. 

 

1. palkinto 150 €:n lahjakortti Atom Airsoftiin.
2. palkinto 50 €:n lahjakortti Atom Airsoftiin.
3. palkinto G&G BIO 0.25 kuulapussi
+ Lohdutuspalkintona Linnasoftin hihamerkkejä, lippiksiä ja paitoja.

 

Kutsu kaverisi testaamaan airsoft-pelaamista

 

Yhteystyökumppanimme Atom Airsoft järjestää juhlapelien yhteydessä mahdollisuuden airsoft-koikeiluun lainavarusteilla. Lainavarustepaketti sisältää maskin, sähkötoimisen airsoft-aseen, hi-cap lippaan ja hihanauhat. Testaaminen on lainauksen osalta ILMAISTA, mutta kuulat tulee olla omasta takaa tai sitten ne voi hankkia kätevästi lainauksen yhteydessä. Pienimmät 2000 kuulan paketit maksavat 6,50e.

 

Pikkupurtava

 

Mitään seisovaa pöytää ei ole tarjolla, mutta halukkaille on tarjolla makkaraa ja mehua. Makkarat tulee paistaa paikalla olevalla nuotiolla omatoimisesti (ja omalla vastuulla) tai nautiskella makkara ”au naturel” kylmiltään.

 

HUOM! Tälle sivulle päivitetään tietoja tapahtumasta sitä mukaa kun tiedämme tarkemmin tai tietoihin tulee muutoksia. Linnasoft pidättää oikeuden muutoksiin.