Etusivu - Menneet pelit - Vuorokausimättö 24H

  Vuorokausimättö 24H Perustiedot
Osallistu tähän peliin
Näytä pelin osallistujalista

Pelin perustiedot

Nimi:Vuorokausimättö 24H
Järjestäjä:Joensuu Airsoft Ry
Ajankohta:29.06.2019, 15:00 - 30.06.2019, 15:00
Pelialue:Kontiorannan varuskunta
Ikäraja: Ei ikärajaa
Sähköposti:[javascript protected email address]
Keltainen Rivimies(K0)
3/20
Keltainen Lääkintämies(K0)
3/5
Keltainen Tulituki(K0)
3/5
Keltainen Ryhmänjohtaja(K0)
1/5
Punainen Lääkintämies(K0)
3/5
Punainen Tulituki(K0)
2/5
Punainen Ryhmänjohtaja(K0)
1/5
Punainen Rivimies(K0)
9/20
Järjestäjä(K0)
2/2
Ilmoittautuneita yhteensä:
27/72

Joensuu airsoft järjestää vuorokauden mittaisen taistelun entisellä kontiorannan varuskunnan alueella. Peli alkaa lauantaina klo 15 ja päättyy vasta sunnuntaina klo 15. Pelissä tulee tehtäviä 90 min välein jotka ilmestyvät pelin whatsap ryhmään, lisäksi 3 tunnin välein baseilla pidetään taukoja päätehtävistä mutta kentällä tulee olemaan sivutehtäviä jatkuvaa mättöä kaipaaville. Sekoittaakseen pakkaa pelijärjestäjät tiputtavat whatsapissa lisätehtäviä jotka on tarkoitus paikantaa ja suorittaa muun taistelun ohella. Molemmille osapuolille tulee yksi hämärä/yö tehtävä jonka jälkeen pelialue rauhoitetaan 6 tunnin ajaksi (02-08). Pelialueelle tulee leirintäalue johon pelaajat voivat majoittautua telttailemaan.

Sunnuntaina loppubriiffissä pisteytetään osapuolien suorittamat tehtävät sekä kerätyt/suoritetut lisätehtävät.


Peli on ikärajaton.

Pelissä käytetään normaaleja Joensuu airsoft Ry sääntöjä.

Pelimaksu 10€ ennakkoon, paikanpäällä käteisellä tuplana. (OP tilille tai Mobilepay . Etukäteismaksussa ilmoitettava osallistuvan pelaajan nimi) Etukäteismaksun eräpäivä 26.6.

Biokuulapakko alueella kaikille pelaajille.

 

Pelissä käytetään seuraavia erikoissääntöjä:

Semi only:

Pelissä käytetään kertatulta kaikkien muiden pelaajien kohdalla paitsi tulituen jotka saavat ampua sarjaa.

Tulituki:

Osapuolilla saa olla max 5 kpl sarjatuleen kykenevää pelaajaa. Nämä pelaajat ottavat tulituen roolin. Pelaajan ei tarvitse omistaa oikeaa tulitukea mallentavaa asetta. Tulitukiaseet merkataan paikanpäällä pelinjohdon toimesta.


Lääkintämies:
Osapuolilla saa olla max 5 lääkintämiestä jotka voivat parantaa osuman saaneita pelaajia pitelemällä käsiään haavoittuneen pelaajan päällä 60 sek ajan. Jotta parantaminen voidaan saada loppuun on haavoittunut pelaaja nostettava KAHDEN pelaajan voimin, pelkkä yksi lääkintämies ei riitä. Lääkintämiehen apurina saa olla kuka tahansa muu pelaaja. Haavoittuneita pelaajia voi evakuoida jos heitä pitelee KAKSI pelaajaa, pelaajien on pideltävä kiinni molemmista käsistä / olkapäistä.


Ryhmänjohtaja:

Osapuolilla saa olla max 5 ryhmänjohtajaa joiden ryhmät jaetaan ennen ensimmäisen pelin alkamista. Ryhmänjohtajilla oltava radio.


Autot:
Autot ajavat alueella max 20 kmh. Liikkuvan auton eteen tai taaksu ei tulla ilman kuskin tai pelinjärjestäjän lupaa. Kuskia / apukuskia ei saa ampua. Pelissä olevat pelaajat eivät saa matkustaa apukuskin penkillä. Autoon nouseminen ja pois lähteminen tapahtuu vain kuskin / pelinjärjestäjän luvalla kun auto on täysin pysähtynyt. Auton sivuikkunoista sekä takaluukusta ei ammuta ulos eikä autoon ammuta sisään takaluukusta, vain autosta poistuvia pelaajia saa ampua ei siinä matkustavia.


Auton kattoluukusta saa ampua noustessa seisomaan. Pelaaja joka saa osuman seisoessa auton kattoluukusta ei putoa pelistä mutta menettää oikeuden seistä / ampua kattoluukusta. Tulessaan uudelleen autoon tämä “oikeus” resetoituu.


Auto voidaan tuhota ampumalla “kuskia” (auton etuosaan jotta kuski näkee osuman varmemmin) paladin tai maali kranaatilla TAI heittämällä äänikranaatti auton välittömään läheisyyteen (mielellään auton etuosaan jotta kuski näkee kranaatin varmemmin)


Respawn:
Kaatuneet pelaajat voivat respawnata kun alueella on vähintään 10 pelaajaa. Respawn tapahtuu merkatulta turva-alueelta. Turva-alue merkataan punavalkoisella nauhalla, pelaajat alueen sisällä ovat turvassa kaikilta osumilta ja voivat vapaasti ampua vihollisia.


Tuhoutuneet autot odottavat 30 min basella korjaustaan jonka jälkeen voivat vasta palata kentälle.Mobiilirespawn:

Pelaajille annetaan laukkuja jotka sisältävät tarpeet mobiilirespawnin pystyttämiseen. Laukusta löytyy punavalkoista nauhaa joka täytyy pystyttää halutulle alueelle kolmion muotoon. Kolmion kulmat eivät saa olla kauempana kuin 3 metriä repusta. Respawn mobiilirespawnissa tapahtuu kun pelaaja pääsee merkatun alueen sisäpuolelle. Mobiilirespawn alue ei ole turva-aluetta ja pelaajat voivat ottaa osuman välittömästi respatessa. Mobiilirespawnin voi tuhota katkaisemalla nauha jolloin pystyttänyt osapuoli ei voi enään respata alueelta. Tuhottua mobiilirespawnia ei voi pystyttää uudelleen ennenkuin se toimitetaan baseen ja pelinjohto antaa uudelleen mobiilirespawnin. (Tuhoutunut mobiirirespawn kannattaa toimittaa baseen mahdollisimman nopeasti)Pelialueelle voi päästä klo 12 lähtien ja on suositeltavaa tulla paikanpäälle pystyttääkseen teltan ja valmistaakseen varusteet sekä ryhmät. Alkubriiffaus alkaa noin kello 14:30 jonka jälkeen pelialueelle voi siirtyä odottamaan ensimmäistä tehtävää sekä pelin aloitusta.

Pelissä on käytössä ääni / kuulakranaatit ja savuheitteet ja pelaajat saavat myös tuoda omiaan. Pyroteknisten heitteiden käytöstä kerrotaan alkubriiffissä ja käyttöaluetta voidaan rajata kelin soveltuvuuden mukaan.


Jokaisen osallistuvan on hyväksyttävä yhdistyksemme säännöt


Karttalinkki alueelle

Alle 12 vuotiaiden on tuotava vastuuvapautuslomake huoltajan allekirjoituksella