Etusivu - Menneet pelit - Itäharjun avajaiset

  Itäharjun avajaiset Perustiedot
Osallistu tähän peliin
Näytä pelin osallistujalista

Pelin perustiedot

Nimi:Itäharjun avajaiset
Järjestäjä:Turku Airsoft ry
Www-sivut:https://www.turkusoft.fi
Ajankohta:19.01.2020, 10:00-15:00
Pelialue:Itäharju, Ilmarisenkatu 4, Turku
Ikäraja: Ei ikärajaa
Sähköposti:[javascript protected email address]
Osallistuja(K0)37/40
Ilmoittautuneita yhteensä:37/40

Itäharjun pelialueen ensimmäiset pelit ovat täällä! Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 15.01 kello 18.00

Lyhyesti: 

  1. 40 pelaajaraja
  2. 5€ pelimaksu *
  3. 1.2j viritysraja kaikilla aseilla
  4. Biokuulat myös Itäharjun alueella! 
  5. 10.00 Portit aukeaa
  6. 11.00 Alkubriiffi 
* Huomio! Pelimaksusta ovat vapautettu talkoisiin osallistuneet henkilöt!

Pelialueen teaservideo: https://youtu.be/cS1pN9OExzc

 

Pelialue

Pelialue on sijainniltaan ja ympäristöltään varsin ainutlaatuinen. Pelialueeseen kuuluu kolme rakennusta, joista pienin, alueen pohjoispuolella oleva lato-rakennus toimii offgame alueena. Tätä rakennusta vastapäätä, Ilmarisenkadun varressa oleva, pienempi rakennus on kolmessa kerroksessa oleva asuin- ja toimistorakennus. Rakennuksen länsipäädyssä on toimistotiloja sekä pieni yläkerta. Rakennuksen keskellä on kahdessa tasossa oleva autotalli. Rakennuksen itäpäädyssä on kaksi asuntoa, joissa toisessa on myös kellaritilat. Alueen suurin L-mallinen rakennus Ilmarisenkadun ja Karjakadun risteyksessä on kahdessa kerroksessa oleva teollisuus- ja toimistotiloja sisältävä rakennus. Rakennuksen länsipäädyssä on ylä- ja alakerrassa toimistotiloja, loput rakennuksen alakerrasta on erikokoisia tuotantotiloja sekä yläkerrassa kaksi suurta tilaa. 

Varsinkin toimisto- ja asuinrakennuksen sisäilma on vähintäänkin  vaihtelevaa ja rakenteissa on hometta. Otathan huomioon tämän osallistuessasi peleihin! Pelialueelta on poistettu lasia ja irtoroskaa, mutta jotain alueella saattaa edelleen olla! 

Pelialueen keskeisen sijainnin vuoksi alueella on käytettävä erittäin suurta huomiointia alueen muita liikkujia kohtaan. Pelialueelle on hyvä saapua siviilivarustuksessa, kuitenkin vähintään ilman päällä olevia taisteluvarusteita, kuten suojaliivejä sekä taisteluvöitä. Tämä koskee tottakai myös aseita, joita ei lain mukaan saa kuljettaa julkisella paikalla näkyvillä. Tämän lisäksi alueelta ulos ampuminen tai muu ylinmääräinen pelialueelta ulospäin suuntautuvaa toimintaa tulee välttää, kuten aseella tai asevalolla ulos osoittaminen.