Etusivu - Menneet pelit - Turkusoft: Itäharju vol. 3

  Turkusoft: Itäharju vol. 3 Perustiedot
Osallistu tähän peliin
Näytä pelin osallistujalista

Pelin perustiedot

Nimi:Turkusoft: Itäharju vol. 3
Järjestäjä:Turku Airsoft ry
Www-sivut:http://www.turkusoft.fi
Ajankohta:16.02.2020, 10:30-16:00
Pelialue:Itäharju, Ilmarisenkatu 4, Turku
Ikäraja: Ei ikärajaa
Sähköposti:[javascript protected email address]
Osallistuja(K0)28/40
Organisaattorit(K0)1/?
Ilmoittautuneita yhteensä:29/40

Otathan todistuksen maksusta mukaan! Ruutukaappaus tai tulostettu kuitti verkkopankista

Itäharjun pelialueen kolmas tuleminen on täällä! 

Lyhyesti: 

  1. 40 pelaajaraja
  2. 5€ pelimaksu 
  3. 1.2j viritysraja ja semi only kaikilla aseilla
  4. Biokuulat myös Itäharjun alueella! 
  5. 10.30 Portit aukeaa
  6. 11.00 Alkubriiffi 

Pelialueen teaservideo: https://youtu.be/cS1pN9OExzc

Kausikortti UUTTA! 
Kausikortti on Turku Airsoft ry:n jäsenille mahdollisuus maksaa kerran ja pelata koko loppuvuoden normaalit viikonloppu- ja arkipelit ilman erillistä maksua! Pelejä on tarkoitus järjestää kesäkaudella (noin toukokuu-elokuu) Itäharjulla torstaisin sekä noin kerran kuukaudessa viikonloppuisin. Kun arkipelit ei pyöri, Itäharjulla on suunniteltu pelejä joka toinen viikko. Helmikuusta joulukuun tällä suunnitelmalla pelejä järjestettäisiin hieman reilut 40. Säästät siis 125 €, mikäli osallistut jokaiseen peliin kausikortilla! Kausikorttilainen saa erillisen tarran jäsenkorttiin, jota näyttämällä peleissä todistaan pelimaksun. 

Huom! Skenaariopelit eivät kuulu kausikortin peleihin. Yhdistys pidättää oikeuden muutoksiin suunniteltujen pelien osalta, eikä ole velvoitettu järjestämään alueella pelejä. Mikäli alueen vuokraspimus päättyy alueella ennen vuoden loppua, ei yhdistys ole velvoitettu palauttamaan maksettuja kausikortteja. Käyttöön otetulla kausikortilla ei ole palautusoikeutta. 

 

Pelialue

Pelialue on sijainniltaan ja ympäristöltään varsin ainutlaatuinen. Pelialueeseen kuuluu kolme rakennusta, joista pienin, alueen pohjoispuolella oleva lato-rakennus toimii offgame alueena. Tätä rakennusta vastapäätä, Ilmarisenkadun varressa oleva, pienempi rakennus on kolmessa kerroksessa oleva asuin- ja toimistorakennus. Rakennuksen länsipäädyssä on toimistotiloja sekä pieni yläkerta. Rakennuksen keskellä on kahdessa tasossa oleva autotalli. Rakennuksen itäpäädyssä on kaksi asuntoa, joissa toisessa on myös kellaritilat. Alueen suurin L-mallinen rakennus Ilmarisenkadun ja Karjakadun risteyksessä on kahdessa kerroksessa oleva teollisuus- ja toimistotiloja sisältävä rakennus. Rakennuksen länsipäädyssä on ylä- ja alakerrassa toimistotiloja, loput rakennuksen alakerrasta on erikokoisia tuotantotiloja sekä yläkerrassa kaksi suurta tilaa. 

Varsinkin toimisto- ja asuinrakennuksen sisäilma on vähintäänkin  vaihtelevaa ja rakenteissa on hometta. Otathan huomioon tämän osallistuessasi peleihin! Pelialueelta on poistettu lasia ja irtoroskaa, mutta jotain alueella saattaa edelleen olla! 

Pelialueen keskeisen sijainnin vuoksi alueella on käytettävä erittäin suurta huomiointia alueen muita liikkujia kohtaan. Pelialueelle on hyvä saapua siviilivarustuksessa, kuitenkin vähintään ilman päällä olevia taisteluvarusteita, kuten suojaliivejä sekä taisteluvöitä. Tämä koskee tottakai myös aseita, joita ei lain mukaan saa kuljettaa julkisella paikalla näkyvillä. Tämän lisäksi alueelta ulos ampuminen tai muu ylinmääräinen pelialueelta ulospäin suuntautuvaa toimintaa tulee välttää, kuten aseella tai asevalolla ulos osoittaminen.