Etusivu - Menneet pelit - Situaatio 2020_1

  Situaatio 2020_1 Perustiedot
Osallistu tähän peliin
Näytä pelin osallistujalista

Pelin perustiedot

Nimi:Situaatio 2020_1
Järjestäjä:Itä-Vartio
Ajankohta:14.03.2020, 11:00-16:00
Pelialue:Vartiotalo
Ikäraja: Osapuolikohtainen ikäraja !
Sähköposti:[javascript protected email address]
Keltainen(K15)
4/8
Punainen(K15)
5/8
Järjestäjä(K0)
2/2
Ilmoittautuneita yhteensä:
11/18

Situaatio is back! Tällä kertaa aloitetaan K15 pelillä.


Pelipäivän erikoissäännöt:
-Full auto sallittu
-Realcap (Konepistoolit max 30, rynnäkkökiväärit max 30, haulikot max 21, pistoolit max 15. Pois lukien erikoismallit kuten P90 max 50) Pelissä saa käyttää realcap ja midcap lippaita joihin laittaa sallitun määrän. Hicap ja rummut kielletty.
-Sokkotuli sallittu
-Ottaessa haavoittavan osuman pelaaja jää maahan makaamaan kunnes hänet "puukotetaan", lääkitään tai hän saa osumaan suojavarusteeseen*
-Suojaliivit ja suojakypärä suojaa rajallisesti**
-Kantoraja 3 konepistoolin/rynnäkkökiväärin lipasta + 2 pistoolin lipasta / 4 haulikon haulia(lipasta) + 2 pistoolin lipasta / 6 pistoolin lipasta. Pelaajat saavat kantaa max 2 kuulakranaattia per erä.

Normaalit perussäännöt:
-1J tehoraja (vakio kaasupistoolit 1,2J)
-Ei aseita ulos

*Ensimmäisen haavoittavan osuman saadessaan pelaaja kaatuu maahan eikä voi liikkua tai ampua. Haavoittunut pelaaja voidaan eliminoida vain puukottamalla, ei ampumalla. Joukkuetoveri voi nostaa haavoittuneen pelaajan pidellen häntä 10 sekunnin ajan jonka jälkeen auttamalla ylös lattialta. Toisen haavoittavan osuman saadessaan pelaaja eliminoituu.

**Suojaliivit sekä kypärä ottavat molemmat yhden osuman itseensä tai niihin kiinnitettyihin reppuihin/taskuihin jolloin pelaajan on käytävä lattialla mahallaan tai selällään jonka jälkeen pelaaja voi jatkaa pelaamista. Suojaliiviksi hyväksytään kaikki liivit jotka omaavat levypaikan sisällään. Suojalevyä ei tarvitse käyttää pelissä. Suojaliivi suojaa yhden osuman verran riippumatta osuuko se selän tai vatsan puolelle. Seuraava osuma lasketaan haavoittavaksi osumaksi. Suojakypäräksi lasketaan pelissä kaikki kypärät jotka mallentavat jonkinlaista sotilaskypärää ( ei pyöräilykypäriä tai moottoripyöräkypäriä ) ja kypärä suojaa kaikilta pään osumilta myös kasvoista muttei kaulasta alaspäin. Kypärä ottaa liivien lailla yhden osuman jonka jälkeen pelaajan on käytävä lattialla mahallaan tai selällään jonka jälkeen pelaaja voi jatkaa pelaamista. Suojavarusteet eivät suojaa kuulakranaatin osumilta.


Pelissä käytetään äänikranaatteja proppeina ovien ja objektiivien tuhoamiseen eli kuuloa ei tarvitse suojata. Pelaajat eivät saa tuoda omia äänikranaatteja.

Pelimaksu 6€. Joensuu airsoft Ry jäsenkortilla 3€ alennus!