Etusivu - Menneet pelit - Chernobyl Afterlife

  Chernobyl Afterlife Perustiedot
Osallistu tähän peliin
Näytä pelin osallistujalista

Pelin perustiedot

Nimi:Chernobyl Afterlife
Järjestäjä:Trempire
Ajankohta:12.09.2020, 19:00 - 13.09.2020, 04:00
Pelialue:Lempäälä- Jättömaa
Ikäraja: Osapuolikohtainen ikäraja !
Sähköposti:[javascript protected email address]
Selviytyjät(K15)
38/50
Ainoastaan Zombi(K15)
5/50
Pelinjohto(K0)
3/?
Ilmoittautuneita yhteensä:
46/100

 

 

 

Pelimaksu: Selviytyjä osapuoli 10e paikanpäällä. Ainoastaan zombi osapuoli 0e. Zombi-osapuolen osallistujilla mahdollisuus saada maskeraaus paikan päällä.

 

Pelien kulku:

Alueelle voi saapua klo19:00

Briiffi käydään klo 20:00

Pelit alkavat klo 20:30

Jälkibriiffi myöhemmin saapuville klo 21:00

Pelit loppuvat klo 04:00

 

Menossa mukana Us-eagle

https://www.us-eagle.fi/

 

 

 

26.huhtikuuta vuonna 1986 tiedemies Mihail Komarov johti Tšernobylin ydinvoimalassa määräysten vastaista koetta. Koe meni katastrofaalisesti pieleen, joka johti ydinvoimalan räjähdykseen. Neuvostoliitto puuttui asiaan nopeasti, ottaen pelastusoperaation sekä tiedotusvälineet haltuunsa. Pian media julkaisi, että Prypjatin kaupunki on onnistuneesti evakuoitu ja ydinvoimalan tuhoisat palot on saatu sammutettua. Kansakunnat ympäri maailmaa huokaisevat helpotuksesta. Neuvostoliitto asettaa tiukan rajan Prypjatin kaupungin ympärille, kenelläkään ei ole asiaa kaupungin rajojen sisäpuolelle.

Valtion päämiehet vaikenevat kuitenkin hyytävästä totuudesta. Kaikkia ihmisiä ei pystytty evakuoimaan. Räjähdyksen lähimaastossa olleet ihmiset ovat altistuneet vahvalle säteilylle. Oletus oli, että ihmiset olisivat kuolleet säteilyyn. Teknisesti ottaen he kuolivatkin, mutta eivät pysyneet kuolleena....


Prypjatin kaupungin liepeillä on edelleen pieni joukko siviilejä, jotka ovat varustautuneet parhaansa mukaan zombi-armeijaa vastaan. Mihail Komarov on edelleen kateissa, oletettavasti linnottautuneena henkilökohtaiseen bunkkeriinsa. Selviytyjämme haluavat saattaa hänet oikeuden eteen vastaamaan rikoksistaan ihmisyyttä vastaan. Viimeisenä pulmana onkin, miten päästä pois tästä painajaisestaKyseessä on eläytymispainotteiset yöpelit. Pelaajat jaetaan kolmeen ryhmään ja jokainen ryhmä pääsee olemaan vuorollaan selviytyjä, jolloin 2/3 pelaajista toimivat zombien roolissa. Vuoroja kierrätetään yön aikana. Peleissä pelataan usempi erä, joissa on erilaisia tehtäviä.

 


Pelialue: https://pirkanmaasoft.info/forum/index.php?topic=1163.0
Pelialueelle on sijoiteltu valonheittimiä kriittisiin paikkoihin. Lisäksi hökkelikylää on valaistu himmeästi.

Pelin alussa kullakin selviytyjällä on hallussaan pistooli. Pelialueelta on mahdollista löytää aselappuja jolliin voit ottaa lapun osoittaman aseen käyttöösi. Esim. Lapussa lukee "haulikko" jolloin voit tätä käyttää kantaessasi lappua mukanasi. Alueelle on piilotettu erilaisia hyödykkeitä lappujen muodossa kuten asevalot, kranaatit, vastaavat hyödykkeet. Tällöin voit hakea "leiristä" henkilökohtaisen tarvikkeesi kuten valon.Varusterajoitus/suositus: silmäsuojaimet pakolliset, alakasvosuojaa suositellaan, LIPPAANLATAAJASTA ON SUURTA APUA! , puolisotilaallinen/siviili, Stalker tyylinen, post apocalyptinen, zombie.

Lamppurajoitus: Pelaajat saavat tuoda peliin matalatehoisia lamppuja (kellertävää valoa suositellaan). Lamppuja on löydettävissä pelialueelta ja pelinjohto tarjoaa teippiä jolla kiinnittää lamppu aseeseen, mikäli haluaa.


Ase rajoitus/suositus: tehokkaat pulttilukot/semi tarkkarit ja tulituki kielletty. Suositeltavat aseet, aeg, kaikki haulikot, pistoolit ja pulttilukkoiset kiväärit.

Taktiset aseet ei toivottuja, aseissa saa olla kiskoja mutta kaikki optiikka/lisävarusteet tulee irroittaa. Bofferit sallittuja ja suotavia. Kaikki bofferit tulee hyväksyttää pelinjohdolla. Puukotus ilman bofferia ei ole mahdollista.

Pelinjohto jakaa kuulat pelien alussa. Lisäksi pelialueelta mahdollista löytää kuulia. Minigrip pusseissa 5-50 kuulaa. Pussin löytämisen helpottamiseksi pussiin laitetaan valotikku. Lisäksi pussissa on paperi jossa lukee ammuksen soveltuvuus.

Pelialueelle piilotetaan objekteja, jotka merkattu vilkkuvilla valoilla. Objekteja löytyy esim peltilaatikoista/puulaatikoista. Laatikot voivat sisältää kirjekuoren, jonkin peliin liittyvän esineen tai suuremman kuulapussin. Kirjekuoresta voi saada aselapun joka oikeuttaa käyttämään parempaa asetta. Esim. Haulikko, kivääri, konepistooli, yms. Lisäksi kuoressa voi olla erilaisia hyödykkeitä. Esim. Valo, ammuksia ja kranaatteja.

Säännöt:

Alle 18-vuotiaat pelaajat tarvitsevat huoltajan allekirjoittaman lupalapun osallistuakseen peleihin.


1.1 Suojaimet ja tarvittavat pelivarusteet

Tapahtumassa hyväksytään seuraavat silmäsuojaimet:

-Paintball-maski
-Sansein ritilämaskit
-Ballistiset suojalasit
-Ampujanlasit varauksin
-Muut testatut silmäsuojaimet

Varmista silmäsuojaimiesi kestävyys ennen pelaamista. Suojaimia voidaan testata pelinjohdon toimesta tehokkaammalla aseella.

Sankalaseja saavat käyttää vain täysi-ikäiset ja yli 15-vuotta täyttäneet pelaajat huoltajan kirjallisella lupalapulla. Sankalasien kanssa niskahihnan käyttö on suotavaa.

Pelissä on käytössä sininen, punainen ja keltainen teippi sekä oranssi ns. raatoliina. Teipeillä erotetaan joukkueet toisistaan ja oranssi raatoliina merkitsee offgame pelaajaa.

Osapuolitunnuksen sijoitus oikeakätisellä ampujilla on vasemmassa kädessä ja vasenkätisille oikeassa kädessä. Voit myös pitää kummassakin kädessä tunnuksia samanaikaisesti.


1.2 Aseiden tehoraja

Tapahtumassa on 1.2j tehoraja kaikilla aseilla.(CQB-Alue)

1.2j eri kuulan painoilla tarkoittaa seuraavia lähtönopeuksia:

0,12g: 142m/s
0,20g: 110m/s
0,23g: 103m/s
0,25g: 98m/s
0,28g: 93m/s
0,30g: 90m/s
0,36g: 82m/s
0,43g: 75m/


1.3 Erikoisaseet ja niiden käyttö

Sallittuja heitettäviä kranaatteja ovat kuulia ampuvat airsoft-kranaatit. Kranaattia heittäessä on huudettava "KRANAATTI". Kranaatti heitetään alakautta.

Pyrotekniikkaan pohjautuvat kranaatit ovat ehdottomasti kielletty.

1.4. Vastuu

Jokainen pelaaja on vastuussa itsestään ja varusteistaan. Kuitenkin jos selvästi pystytään osoittamaan, että pelaaja on omilla toimillaan ja säännöistä piittaamatta aiheuttanut fyysistä tai materiaalista vahinkoa toiselle pelaajale, on koituneet vahingot korvattava parhaaksi katsotulla tavalla. Mikäli löydät pelialueelta tarvikkeita (lippaat, varusteet, aseiden osat tms.) on velvollisuutesi korjata ne talteen ja toimittaa ne pelinvetäjälle.

1.6. Päihteet

Päihteet ja airsoft eivät kuulu yhteen. Alkoholin tai muiden päihteiden nauttiminen ennen peliä tai pelin aikana on ehdottomasti kiellettyä. Väärinkäsityksien välttämiseksi alkoholipulloja, tyhjiä tai täysinäisiä, ei saa pelikentille tuoda. Tupakointi on sallittu vain sille erikseen osoitetussa paikassa.


Vaaratilanteet
Jos vaaratilanne syntyy pelin ollessa käynnissä, tulee vaaran ensimmäisenä huomanneen pelajan huutaa "PELI SEIS!" välittömästi. "PELI SEIS!" -huuto kuuluu jokaisen pelaajan velvollisuuksiin ja jokainen on velvoitettu toistamaan huudon. Pelin ollessa seis pelaajat eivät liiku paikaltaan ennen kuin pelin keskeyttänyt tilanne selvitetään. Asian selvittää yhdistyksen toimihenkilö. Kun pelin katkaissut asia on selvitetty, peli jatkuu huudolla "PELI KÄY!" tai loppuu huudolla "PELI OHI!". Kummassakin tapauksessa huuto toistetaan.

 

Offgame-alue   Offgame-alueelle saavuttaessa tulee jokaisen pelaajan tarkistaa seuraavat asiat:

- Ase on varmistettu.

- Aseessa ei ole lipasta kiinnitettynä.

- Sormi ei ole liipaisinkaaren sisäpuolella.

- Tyhjälaukaus on suoritettu pelialueella.

- Silmäsuojaimet pidetään päässä pelin aikana myös offgame-alueella

- Hop-upia saa säätää ainoastaan pelinjohdon ennalta määrittelemällä paikalla. - Pelin  aikana ei offgame-alueella saa ammuskella, sillä se saattaa häiritä pelissä mukana olevia.


Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä; trempire.info@gmail.com