Etusivu - Menneet pelit - Phor Vong : Last Stand 1973

  Phor Vong : Last Stand 1973 Perustiedot
Osallistu tähän peliin
Näytä pelin osallistujalista

Pelin perustiedot

Nimi:Phor Vong : Last Stand 1973
Järjestäjä:PSAY Porvoon Seudun Airsoft Yhdistys
Ajankohta:04.07.2020, 11:00-19:00
Pelialue:Kuninkaanportti, Tekniikankaari 3, Porvoo
Ikäraja: Osapuolikohtainen ikäraja !
Sähköposti:[javascript protected email address]
PAVN & Viet Cong(K14)
10/25
US Infantry(K16)
7/10
ARVN(K14)
1/10
US erikoisjoukot(K18)
2/5
Ilmoittautuneita yhteensä:
20/50

Vietnam airsoftpeli Porvoossa Kuninkaanportin pelialueella 4.7.2020. Pelin teema perustuu tammikuussa 1973 alkavaan War of the flags kun Yhdysvallat oli solmimassa Pohjois-Vietnamin kanssa aselepoa ja alkoi vetämään kaikki maajoukkonsa pois Vietnamista. Tämä johti siihen että sekä Pohjois- ja Etelä-Vietnam alkoivat yrittämään vallata niin paljon maa-alueita itselleen kuin vain mahdolista ennen aselevon voimaan tulemista.

 

Varusterajat ja muuta infoa kuten discord linkit varustekeskusteluihin löydät pelin nettisivuilta https://battle-of-phor-vong.weebly.com/

 

Pelin osapuolista

 

US infantry - Ideana olis et infantrylle menijöillä olisi setit vimosen päälle. Koska on ollut toivetta että pääsisi vähän fiilistelemäänkin hyvillä seteillä muiden kanssa. Toisin sanoen inf on myös hieman reenactment tyylinen osapuoli. Ei tarkoita kuitenkaan että et pääse/saisi osallistua toimintaan. Pääasiallinen tehtävä osapuolella on puolustus.

Special Forces - Osapuolen on tarkoitus suorittaa erinlaisempia etsi ja tuhoa tehtäviä seka tiedustelua. Pääasiallinen tehtävä osapuolella on hyökkäys.

ARVN olisi tarkoitus olla osapuoli että tehtävät olisivat samantyylisiä kuin aikaisempina vuosina ja pelityyli olisi enemmän aggressiivinen kuin Infantryllä pelin teemasta johtuen. Tälle osapuolelle voi myös joinata inf kamoilla. Pääasiallinen tehtävä osapuolella on sekä hyökkäys että puolustus.

PAVN & VC osapuolen tavoitteena on tuhota alueella vielä liikkuvat erikoisjoukot sekä saada vallattua alueella sijaitseva firebase. Osapuolen pääasiallinen tehtävä on hyökkäys.

 

 Aikataulu

 

10.00 ilmo auki

10.30-10.45 alkubriiffit

11.00 peli alkaa

19.00 aikoihin peli päättyy

 

Pidetään myös mielessä koronatilanne joka saattaa aiheuttaa erityisjärjestelyjä peliin.

 

Huom. Ennakkomaksut käytetään pelin proppien ostamiseen.