Etusivu - Menneet pelit - K-18-pelit

  K-18-pelit Perustiedot
Osallistu tähän peliin
Näytä pelin osallistujalista

Pelin perustiedot

Nimi:K-18-pelit
Järjestäjä:Pirkanmaasoft
Www-sivut:http://pirkanmaasoft.info/forum/index.php?topic=2893.0
Ajankohta:19.09.2020, 12:00-17:00
Pelialue:Jättömaa, Lempäälä
Ikäraja: Osapuolikohtainen ikäraja !
Sähköposti:[javascript protected email address]
Metsä(K18)
29/40
Aavikko(K18)
13/40
Ilmoittautuneita yhteensä:
42/80

PIRKANMAASOFT RY järjestää 19.9.2020 Lempäälän Jättömaan pelialueella varttuneemmalle pelaajakunnalle suunnatun K-18-pelipäivän.

K-18?

Pelipäivän aikana on sallittua käyttää savukranaatteja ja muita pyroteknisiä heitteitä sekä miinoja. Myös äänikranaatit ovat sallittuja. Tästä syystä kaikilta pelaajilta edellytetään kuulonsuojausta. Yhdistys tarjoaa paikan päällä korvatulppia. Päivän aikana dekokranaatit eivät ole käytössä. Vaikka kyseessä onkin ikärajallinen pelipäivä, viritysraja on sarjatuliaseilla 1,2 joulea, sillä peli tulee keskittymään pääasiassa tiheästi rakennettuihin hökkelikyliin ja niiden huoneisiin. Poikkeuksellisesti kuitenkin maksimissaan 1,7 joulea ampuvalla sarjatuliaseella saa pelata, mikäli pelaaja käyttää pelkkää kertatulta ja 20 metrin turvarajaa. Muuten päivän aikana noudatetaan tavallisia Pirkanmaasoftin pelisääntöjä. 

OSAPUOLET

Poikkeuksellisesti osapuolia ei jaotella hihanauhoin, vaan maastopuvun värin mukaan. Toinen osapuoli käyttää vihreävoittoisempia metsäkuvioita, kun taas toinen osapuoli käyttää enemmän hiekan ja ruskean sävyisiä pukuja. Esimerkkejä metsäosapuolen kuvioista: M05, Woodland, Woodland MARPAT, Digital Flora, Multicam Tropic. Esimerkkejä aavikko-osapuolen kuvioista: M04, Multicam, Desert MARPAT, 3-col desert, Desert DPM. Varusteiden värejä tai ghillie-pukuja ei ole rajoitettu, mutta järjen käyttö on luonnollisesti sallittua.  

Otathan kuitenkin varmuuden vuoksi hihanauhat mukaasi, sillä joukkueet voidaan sekoittaa myöhemmin pelipäivänä! 

PELIMUODOT

Pelimuodoissa pyritään tavoitteellisuuteen ja tiimityöskentelyyn pelkän mättämisen sijaan. Myöskään loputonta resparallia ei tulla näkemään.

AIKATAULU JA PELIMAKSU

Pelit alkavat alkubriiffillä kello 12.00. Päivän aikana pelataan useita lyhyempiä pelejä. Pelit päättyvät noin kello 17.00. Pelimaksu on viisi euroa, joka maksetaan paikan päällä tasarahalla. Pirkanmaasoftin jäsenille päivä on maksuton.