Etusivu - Menneet pelit - Horna 2020 : Dead or Alive!

  Horna 2020 : Dead or Alive! Perustiedot
Osallistu tähän peliin
Näytä pelin osallistujalista

Pelin perustiedot

Nimi:Horna 2020 : Dead or Alive!
Järjestäjä:Cowboy Airsoft
Www-sivut:https://www.facebook.com/events/334006461106654/
Ajankohta:11.09.2020, 22:04 - 13.09.2020, 22:04
Pelialue:Yksityisalue, Vampula, Huittinen
Ikäraja: Osapuolikohtainen ikäraja !
Sähköposti:[javascript protected email address]
Ilmoittautuminen nettisivullamme(K18)
0/36
Ilmoittautuneita yhteensä:
0/36

Snake Valleyssa vallitsee oman käden oikeus, kun rosvojoukot terrorisoivat rajaseutua. Pankit, kauppiaat, kullankaivajat ja uudisraivaajat ovat mellastavien ryöväreiden armoilla. Postikuljetukset ja matkailjat ovat suuressa vaarassa pitkillä taipaleilla. Territorioon saapuu silti jatkuvasti uutta väkeä, kuka rikastuakseen, kuka paeten virkavaltaa, kuka muuten vain jättääkseen vanhat luurangot taakseen. Heidän kaikkien yhteisenä kohtalona on kuitenkin päätyä Hornaan...

Näin viime hetkeen tännekin tiedoksi:

Ilmoittautuminen on jo aiemmin avattu cows ry:n sivuille, joten tämä tiedotus on siltä osin vajaa. Kiinnostuneet ottakaa yhteyttä. Kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen olfrontier@netti.fi.

Peliin hyväksytään vain historialliseen realismiin pyrkivät pelaajat. Vaatimukset eivät ole mahdottomia, mutta toivomme aitoa kiinnostusta aiheeseen.

Tarkemmat tiedot pelin kotisivulla https://www.facebook.com/events/334006461106654 sekä https://cows.fi/snake-valley-rendezvous-2020/


HORNA: Dead or Alive on vanhaan länteen sijoittuva milsim/airsoft/larp -tyyppinen elävöitys. Osallistuminen Horna-elävöitykseen ei edellytä airsoft-aseita. Hornassa on useita tehtäviä, joissa voi olla mukana aseettomana siviilinä, joita ei elävöityksessä saa ampua. Kyseiset tehtävät ovat elävöityksen kannalta tärkeitä ja aseettomanakin mielenkiintoisia.

Horna on yhdistettyä milsimiä, larppia ja elävöittämistä tarkoituksena saavuttaa vanhan lännen maailmankuva niin pelillisesti uskottavasti kuin mahdollista. Classic Old Western Societyllä on vanhan lännen aseilla ampumisesta ja historian elävöittämisestä pitkä kokemus, mutta nyt airsoftina, jossa voi viedä asioita hieman pidemmälle kuin normaalisti ampumaradalla tai elävöityksessä. Jokainen kuitenkin toteuttaa omaa tarinaansa pelin maailmanjärjestyksen säännöillä haluamallaan tavalla. Mitään käsikirjoituksia ei ole.

Osallistuminen edellyttää historiallisesti realistista pukeutumista. Emme odota hollywood-western asuja, vaan realismia. Aikalaiset olivat suurelta osin Euroopasta saapuneita, joten viktoriaanisen ajan arkityyli kelpaa.

Jokaisella oltava henkilökohtaiset airsoft-varusteet, joita aikoo pelissä käyttää. Niitä  pelin sääntöjen puitteissa kauppa-asemalta voi "ostaa" käyttöönsä elävöityksen aikana saaduilla tuloilla, tai toiselta ryöstämällä ottaa vastaavan oman aseen käyttöön. Muutoin pelissä on vanhan lännen maailmankuvaa ja toimintatapoja hyödynnetty realistisen pelinkulun aikaansaamiseksi. Mitään räiskintäpeliä on turha odottaa tältä. Kun aseita ja ammuksia on rajallisesti joutuu myös miettimään mitä tekee ja miksi.

Realismin saavuttamiseksi tavoitteena on nimenomaan välttää kaikkien osallistujien hampaisiin asti aseistautumista, koska niin ei ollut koskaan oikeastikaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita ettei kaikkia varusteita saa hankkia. Jos henkilökohtaisena tavoitteena on varustaa itsensä kaikella mahdollisella, niin sen voi pelin aikana saavuttaa, mutta Hornan maailma on realistisesti tarkoituksella suunniteltu epätasa-arvoiseksi. Rahalla saa ja hevosella pääsee. Rahaa voi saada monilla tavoilla, mutta tietenkin rikollisin keinoin hankitut varat voivat johtaa etsintäkuulutukseen...

Edellyttää ennakkoilmittautumista. Pelimaksu 15 euroa, voi maksaa paikan päällä.

Peli pelataan Vampulassa yksityisalueella. 

Pelissä hyväksytään vain historiallisesti autenttiset aseet ks. https://cows.fi/cowboy_airsoft/VAMPULA_2020_aseet.png

Peliin ei hyväksytä muovistetsoneita tai make-believe asusteita. Pukeutumisen avuksi löytyy hyvä opas: https://cows.fi/vasta-alkajan-vaatetus