Etusivu - Menneet pelit - Turkusoft: Torstaipelit Itäharjulla vol 15

  Turkusoft: Torstaipelit Itäharjulla vol 15 Perustiedot
Osallistu tähän peliin
Näytä pelin osallistujalista

Pelin perustiedot

Nimi:Turkusoft: Torstaipelit Itäharjulla vol 15
Järjestäjä:Turku Airsoft ry
Www-sivut:http://www.turkusoft.fi
Ajankohta:17.09.2020, 17:00-20:00
Pelialue:Itäharju, Ilmarisenkatu 4-6, Turku
Ikäraja: Ei ikärajaa
Sähköposti:[javascript protected email address]
Osallistuja(K0)10/40
Organisaattori(K0)1/?
Ilmoittautuneita yhteensä:11/40

PELI PERUTTU!

Aila-myrsky riepottelee Turkua niin, että Ilmatieteenlaitos on antanut kehoituksen pysyä sisätiloissa ainakin kello 18:00 asti.

Ilmatieteenlaitos Varsinais-Suomi:

"Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjoistuuli on vaarallisen voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 25 m/s. Säätilanne on erittäin vaarallinen."

https://www.ilmatieteenlaitos.fi/varoitukset

Tilanteen kehittymistä on seurattu tarkasti aamusta. Pelaajaturvallisuus on tärkeintä ja siksi yhdistyksen hallitus on päättänyt perua tämän päivän pelit. 

Ennakkoonmaksetut pelimaksut siirretään seuraavalle viikolle automaattisesti, mutta mikäli haluat rahat takaisin ole yhteydessä Hannuun sähköpostitse jasenrekisteri@turkusoft.fi.


Terveisin,

Turku Airsoft ry:n hallitus


--


Nyt enemmän kuin koskaan on tärkeää käyttää sitä omaa järkeä ja jäädä kotiin, jos olo on flunssainen. Offgame alueella on myös tärkeä pitää sopivat välit muihin pelaajiin, mutta myös pelialueella siihen tulee kiinnittää huoniota. Emme suosittele peleihin osallistumista riskiryhmään kuuluvilta, mutta jokainen tekee päätöksen omasta osallistumisestaan itse. Silminnähden flunssaiset pelaajat poistetaan alueelta. Pidetään järki päässä ja ihmiset terveinä, niin päästään pelaamaan toistekkin! 

Lyhyesti: 

  1. 40 pelaajaraja
  2. 5€ pelimaksu 
  3. 1.2j viritysraja ja semi only kaikilla aseilla
  4. Biokuulat! 
  5. 16.30 Portit aukeaa
  6. 17.15 Alkubriiffi 

Pelialueen teaservideo: https://youtu.be/cS1pN9OExzc 
Taajuus kävi tekemässä videon Itäharjulta: https://youtu.be/Vo7FPj2kI00
Paavi OPS samalta pelikerralta: The Horn! paavi.ops @ Turkusoft - Itäharju

Maksutavat: 
Etukäteen tilisiirto tai Mobilepay. Maksamalla ennakkoon vältät ruuhkat portilla.
Paikanpäällä kortti tai Mobilepay.

Mobilepay ohje: 
Voit maksaa maksusi Mobilepaylla kirjoittaen vastaanottajaksi koodin: 26291 
1. Syötä maksettava summa
2. Syötä vastaanottaja 26291
3. Kirjoita viestiin pelin tai tuotteen nimi: Esim. 7.6. To-peli tai Jäsenmaksu 2020 Erkki Esimerkki
4. Swaippaa ja hyväksy maksu  
 
 

Pelialue

Pelialue on sijainniltaan ja ympäristöltään varsin ainutlaatuinen. Pelialueeseen kuuluu kolme rakennusta, joista pienin, alueen pohjoispuolella oleva lato-rakennus toimii offgame alueena. Tätä rakennusta vastapäätä, Ilmarisenkadun varressa oleva, pienempi rakennus on kolmessa kerroksessa oleva asuin- ja toimistorakennus. Rakennuksen länsipäädyssä on toimistotiloja sekä pieni yläkerta. Rakennuksen keskellä on kahdessa tasossa oleva autotalli. Rakennuksen itäpäädyssä on kaksi asuntoa, joissa toisessa on myös kellaritilat. Alueen suurin L-mallinen rakennus Ilmarisenkadun ja Karjakadun risteyksessä on kahdessa kerroksessa oleva teollisuus- ja toimistotiloja sisältävä rakennus. Rakennuksen länsipäädyssä on ylä- ja alakerrassa toimistotiloja, loput rakennuksen alakerrasta on erikokoisia tuotantotiloja sekä yläkerrassa kaksi suurta tilaa. 

Varsinkin toimisto- ja asuinrakennuksen sisäilma on vähintäänkin  vaihtelevaa ja rakenteissa on hometta. Otathan huomioon tämän osallistuessasi peleihin! Pelialueelta on poistettu lasia ja irtoroskaa, mutta jotain alueella saattaa edelleen olla! 

Pelialueen keskeisen sijainnin vuoksi alueella on käytettävä erittäin suurta huomiointia alueen muita liikkujia kohtaan. Pelialueelle on hyvä saapua siviilivarustuksessa, kuitenkin vähintään ilman päällä olevia taisteluvarusteita, kuten suojaliivejä sekä taisteluvöitä. Tämä koskee tottakai myös aseita, joita ei lain mukaan saa kuljettaa julkisella paikalla näkyvillä. Tämän lisäksi alueelta ulos ampuminen tai muu ylinmääräinen pelialueelta ulospäin suuntautuvaa toimintaa tulee välttää, kuten aseella tai asevalolla ulos osoittaminen.